Coolblue gaat weer PlayStation 5 consoles verloten

thumbnail

Coolblue heeft weer een voorraad beschikbaar van de PlayStation 5. De retailer heeft inmiddels dan ook een loting gestart waaraan je kunt deelnemen. Wie weet maak jij dan weer kans op een PS5. Via een mail laat Coolblue aan alle geïnteresseerden weten hoe ze weer kunnen deelnemen. Het is niet de eerste loting die Coolblue doet. Eerder kon je al je virtuele schoen zetten om kans te maken op een PS5-bestelling. Er zijn slechts 1600 units beschikbaar bij Coolblue in deze batch.

We hebben beloofd je op de hoogte te houden van de PS5. We hebben inmiddels weer een kleine voorraad binnen. Goed nieuws: jij maakt kans om er eentje te bestellen! Let op: je kan je alleen inschrijven voor een PlayStation 5 mét accessoires.
Hoe maak ik kans?

1. Download de Coolblue-app of zorg dat je de laatste versie hebt.
2. Schrijf je voor maandag 8 maart 10.00 uur in via de productpagina in de Coolblue app voor de PlayStation 5 met accessoires naar jouw keuze.
3. Duimen maar! Wij laten je op 8 maart per mail weten of je uit de willekeurige selectie van gelukkige gamers bent gekozen om een PlayStation 5 te bestellen.

Goed om te weten

Er zijn meer dan 300.000 geïnteresseerden, maar slechts 1600 stuks beschikbaar. Om iedereen een eerlijke kans te geven, kan je je voor de loting inschrijven. Bellen of koekjes brengen naar onze klantenservice of winkels heeft dus geen zin. Zij kunnen je niet meer vertellen of voor je betekenen dan in deze mail staat. Meer weten? Bekijk deze pagina.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box