Guilty Gear -Strive- krijgt een nieuwe releasedatum

thumbnail

Guilty Gear -Strive- krijgt een nieuwe releasedatum en verschijnt op 11 juni 2021. De extra tijd zal Arc System Works gebruiken om de beste ervaring mogelijk aan spelers voor te schotelen door het verbeteren van bepaalde aspecten aan de game, zoals de online lobby’s en server stabiliteit.

Pre-orders zijn beschikbaar via de PlayStation Store en pc. Eigenaren van de PlayStation 4-versie kunnen gratis upgraden naar de PlayStation 5-versie. Spelers die de Deluxe en Ultimate Edition aanschaffen zullen nu toegang krijgen tot de game vanaf 8 juni 2021.*

*In Early Access zijn dertien van de vijftien personages speelbaar. Enkel de proloog van de Story mode zal voor release speelbaar zijn. Tijdens Early Access zijn de online modi niet beschikbaar.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box