Co-op game Sworn aangekondigd voor de PC en console

thumbnail

Uitgever Team17 en developer Windwalk Games hebben aangekondigd dat de co-op roguelike action game Sworn zal verschijnen voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5 en wel dit jaar. Registraties zijn nu mogelijk voor de closed beta. Het spel kan met vier spelers gespeeld worden.

Sworn is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een uitgestrekte fantasiewereld. Het spel wordt gekenmerkt door zijn diepgaande verhaallijn, uitdagende gevechten en verbluffende graphics. In Sworn verkennen spelers diverse landschappen, van uitgestrekte bossen tot besneeuwde bergtoppen en ruige woestijnen.

Het unieke aspect van Sworn is het vermogen van spelers om bondgenoten te worden met wezens uit de natuur, zoals mythische wezens en magische wezens. Deze bondgenoten kunnen spelers helpen in gevechten, puzzels oplossen en nieuwe gebieden verkennen. Naast het verkennen van de wereld en het bestrijden van vijanden, kunnen spelers ook hun eigen nederzettingen bouwen en uitbreiden, waarbij ze resources verzamelen en hun vaardigheden ontwikkelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx