Volgende Resident Evil zou open-world kunnen gaan

thumbnail

Volgens X-gebruiker Dusk Golem kan de volgende Resident Evil een open-wereld game zijn. De Resident Evil-engine is omgebouwd tot een engine welke open-wereld games mogelijk maakt zoals Dragon Dogma 2. Volgens hem zijn Monster Hunter Wild en Resident Evil 9 de volgende games die open-wereld zullen zijn en op de engine zullen draaien. Capcom heeft de informatie zelf niet bevestigd.

Resident Evil is een iconische survival horror videospelserie gemaakt door Capcom. Het debuteerde in 1996 en heeft sindsdien een grote invloed gehad op het horror-genre in de gamewereld. De spellen spelen zich meestal af in een duistere en gevaarlijke omgeving, zoals een verlaten landhuis, een verwoeste stad of een geheime onderzoeksfaciliteit, waar spelers worden geconfronteerd met angstaanjagende wezens, variërend van zombies tot groteske monsters, die zijn gemaakt door biologische experimenten gone wrong.

Het verhaal draait vaak om geheime organisaties, virussen die de mensheid bedreigen, en de strijd van een groep individuen, vaak leden van speciale eenheden of burgers, om te overleven en de dreiging te stoppen. Het spel staat bekend om zijn spannende gameplay, en het legendarische aspect van het beperkte aantal middelen dat spelers hebben om te overleven, zoals munitie en gezondheidsvoorraden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx