Sony: PlayStation 4 blijft belangrijk voor ons

thumbnail

Sony heeft gezegd dat de vorige generatie consoles, met de PlayStation 4, een belangrijk business is voor het bedrijf. Men kijkt dan ook niet alleen naar de PlayStation 5-generatie. Tijdens een segment meeting van het concern via de VGC laat de nieuwe co-CEO weten dat de strategie naar de toekomst zeker de PS4 omvat. Hideaki Nishino vertelt verder;

De PlayStation 5 userbase is gestaag gegroeid. Dit is nu de helft van de maandelijkse gebruikers die een console gebruiken. De PS4 is echter ook nog altijd van belang voor PlayStation. We zien dat dit nog wel blijft voorlopig en dus is het een belangrijk deel van onze business. Een groot gedeelte van de userbase is nog actief op de console.

 

De PlayStation 4, vaak afgekort als PS4, is een thuisvideogameconsole ontwikkeld door Sony Computer Entertainment. De console werd voor het eerst aangekondigd in februari 2013 en werd later dat jaar in november uitgebracht. De PS4 behoort tot de achtste generatie van gameconsoles en concurreert voornamelijk met de Xbox One van Microsoft en de Wii U van Nintendo.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  21 dagen geleden

  Nog steeds een relevante console voor vele nieuwe spellen.Heb deze ook het langs gehouden sinds de release van een next gen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx