Certain Affinity is co-developer van EXODUS voor de PC en PS5

thumbnail

Certain Affinity is lead co-developer partner en werkt mee aan de role playing game EXODUS voor de PC en PlayStation 5. Dat kunnen we lezen via de Gematsu. Het spel werd in 2022 aangekondigd door Archetype Entertainment. Die studio stamt af van enkele developers die eerder werkten aan Baldur’s Gate 1 en 2 en Star Wars: Knights of the Old Republic.

Exodus is een intrigerende game die draait om het overleven in een dystopische wereld waarin de mensheid zich moet zien te redden te midden van chaos en verwoesting. In deze game worden spelers geconfronteerd met uitdagende omstandigheden, waarbij ze moeten navigeren door een vijandige omgeving, hulpbronnen moeten beheren en strategische beslissingen moeten nemen om te overleven.

Het verhaal van Exodus is diepgaand en meeslepend, met een focus op de menselijke strijd tegen de elementen en tegen elkaar. Spelers worden geconfronteerd met morele dilemma’s en moeten soms moeilijke keuzes maken die invloed hebben op henzelf en op de gemeenschap die ze proberen op te bouwen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx