Helldivers 2 doet het boven verwachting volgens Arrowhead

thumbnail

Volgens ontwikkelaar Arrowhead doet de game Helldivers 2 het boven verwachting. Creator director Johan Pilestedt bevestigt dat de game het goed doet en dat er nu zo’n miljoen exemplaren van het spel verkocht zijn. Het is niet duidelijk of daarbij de Steam en PS5 verkopen gecombineerd zijn. De titel verscheen op 8 februari van dit jaar.

Helldivers 2 is een opwindende vervolg op de originele Helldivers-game, die bekend staat om zijn intense actie en strategische gameplay. In deze game sta je opnieuw als lid van de elite-eenheid, de Helldivers, tegenover hordes vijanden in een meedogenloze strijd om de mensheid te verdedigen.

Het spel behoudt de kenmerkende elementen van het origineel, zoals de focus op coöperatief spel en de noodzaak van nauwe samenwerking tussen spelers om te overleven. Je moet goed samenwerken met je teamgenoten om missies te voltooien en vijandelijke troepen te verslaan op verschillende buitenaardse planeten.

Helldivers 2 biedt ook verbeterde graphics en nieuwe gameplay-mechanismen, waardoor het spel nog meeslepender en uitdagender wordt. Met een breed scala aan wapens, uitrusting en strategieën tot je beschikking, zul je constant worden uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden voor de steeds evoluerende bedreigingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx