Call of Duty: Black Ops Cold War duurder voor de next-gen

thumbnail

Call of Duty: Black Ops Cold War zal duurder zijn voor de next-gen consoles dan voor de current-gen consoles. Dat lezen we via de website van Activision. Het spel zal op de Xbox Series X en PlayStation 5n amelijk 69,99 Dollar gaan kosten en de standaard versie voor de Xbox One en PlayStation 4 zal 59,99 Dollar kosten. Dat is dus 10 Dollar meer. Het spel komt op 13 november aanstaande uit. Eerder laaiden de eerste discussies al op over de prijzen van next-gen games. Uitgevers overwegen momenteel om de prijzen van volgende generatie games hoger vast te zetten, al is nog onduidelijk welke uitgevers wel en niet daarin mee gaan. Ubisoft bijvoorbeeld gaf eerder al aan de prijzen niet (direct) te zullen verhogen voor de volgende generatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  908
  11 maanden geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Ik was ook klaar met CoD, tot Modern Warfare van vorig jaar. Heel tof spel zowel single player als multiplayer. Daar bovenop ook nog Warzone waar ik contant wel paar potjes van speel. Dus deze komt ook zeker weer in huis 😁


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box