Final Fantasy XIV Online viert zevende verjaardag met in-game evenement ‘The Rising’

thumbnail

FINAL FANTASY XIV Online viert vandaag dat er zeven jaar zijn verstreken sinds de release van A Realm Reborn in 2013 met een speciaal, feestelijk evenement waar alle spelers van kunnen genieten. Tegelijk met de verjaardag, wordt ook gevierd dat deze titel onlangs de grens van 20 miljoen geregistreerde gebruikers passeerde en dat Patch 5.3 is verschenen. Deze nieuwste patch introduceerde een uitgebreide gratis proefversie die het voor nieuwkomers makkelijker dan ooit maakt om hun avontuur te beginnen.

Het verjaardagsevenement The Rising duurt tot 14 september en laat spelers een unieke questlijn volgen om J’bhen Tia in Ul’dah te helpen. Zijn glas-in-lood-tentoonstelling roept herinneringen op aan een cruciaal moment in de geschiedenis, maar nu heeft hij de hulp van een vrijwilliger nodig om ervoor te zorgen dat het evenement zonder problemen verloopt! Spelers die hem daarbij helpen kunnen uitzien naar nieuwe beloningen, waaronder een Wind-up Ardbert-minion en artwork-replica’s waarmee spelers hun huizen kunnen versieren.

Alle spelers van level 15 en hoger, inclusief nieuwe avonturiers die Eorzea verkennen via de onlangs uitgebreide gratis proefversie, kunnen deelnemen aan dit evenement en alle beloningen verdienen. Alle details over het evenement, zoals de plaats waar spelers aan de questlijn kunnen beginnen, is hier te vinden: https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/2020/The_Rising/89gmadhdzc

De Wind-up Ardbert- en de Sultana’s Seven Artwork-beloningen

Vorige week werden spelers in bepaalde regio’s aangemoedigd om de FINAL FANTASY XIV Online 7th Anniversary Digital Scrapbook-site te bezoeken en daar hun favoriete screenshots uit de game te posten, waarna deze een speciale rand kregen en als hoogkwalitatieve foto’s naar ze verzonden werden. Bekijk hier de top 10 foto’s uit elke regio, en de verhalen erachter: http://anniversary.finalfantasyxiv.com/

Daarnaast is het Yo-kai Watch-samenwerkingsevenement momenteel nog gaande en beschikbaar tot de release van Patch 5.4. Tijdens dit evenement kunnen spelers zeventien unieke Yo-kai-minions en -wapens krijgen. Spelers die alles verzameld hebben, ontvangen ook nog eens drie rijdieren.

Tijdens het evenement kunnen spelers drie rijdieren krijgen

Patch 5.3 voor FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers, getiteld Reflections in Crystal, verscheen vorige week en leverde diverse updates, inclusief het slot van het Shadowbringersverhaal en de door NieR geïnspireerde YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid-serie met een nieuw verhaal en spannende gevechten, ontwikkeld met hulp van gastontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO.

De FINAL FANTASY XIV Online heeft al meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers, en voor nieuwkomers was er nooit een beter moment om hun avonturen in deze hooggeprezen saga te beginnen. De recentelijk uitgebreide gratis proefversie bevat alle content van A Realm Reborn en de Heavensward-uitbreiding (met updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie extra speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist).

Spelers van de gratis proefversie kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die het equivalent zijn van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen, dus zo lang ze maar willen. Nieuwkomers kunnen zich hier registreren voor de gratis proefversie: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x