Boruto (Karma), Kawaki en Jigen komen naar NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS

thumbnail

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, de laatste game uit de Ultimate Ninja STORM-franchise, ontvangt drie nieuwe personages, elk met een focus op Karma, het vierpuntig patroon gekend voor het behouden van de geesten van leden van de Otsutsuki-clan.

Boruto (Karma), Jigen & Kawaki vervoegen het grootste roster ooit in de geschiedenis van de NARUTO-games, en biedt spelers de mogelijkheid om Karma te gebruiken en krachtige technieken op hun tegenstanders los te laten.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS viert de 20e verjaardag van de NARUTO-anime en biedt het grootste roster ooit in een NARUTO-game, inclusief nieuwe personages als Ashura en Indra Otsutsuki. De game, voortbouwend op het succes van de franchise, zal crisp graphics (in lijn van de anime) hebben, naast dynamische gevechten en ondersteuning tot 60 fps op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Voor meer informatie over NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS en andere producten van Bandai Namco Entertainment, bezoek www.bandainamcoent.eu. Vervoeg het gesprek via Twitter: https://twitter.com/Narutovideogame.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2334
  3 maanden geleden

  Heb er wat beelden van gekeken en heeft toch even geduurd voordat ze meer met de Boruto karakters zijn gaan doen.Wil vooral graag met de Otsutsuki spelen met hun buitenaardse krachten.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx