Borderlands 3 next-gen upgrade lanceert tegelijkertijd met Xbox Series X/S en PS5

thumbnail

Maak je klaar voor een nieuwe generatie aan chaos, Vault Hunter! Trots kunnen we bevestigen dat de upgrade van Borderlands 3 voor next-gen direct beschikbaar zal zijn voor de nieuwe consoles van Microsoft en Sony zodra ze lanceren. De next-gen-versie van de game zal bij de lancering op de Xbox Series X / Series S op 10 november speelbaar zijn en op de PlayStation 5 wanneer deze op 19 november wordt gelanceerd in de Benelux. Alle spelers die zowel een exemplaar van de game als een next-gen console bezitten of kopen kunnen de upgrade gratis binnen dezelfde consolefamilie downloaden.

Borderlands is een grensverleggende, recordbrekende, veelgeprezen franchise waar miljoenen gamers unieke gameplay, chaos en plezier aan hebben beleefd tijdens meerdere generaties aan gametechnologie,” aldus Randy Pitchford, Executive Producer en oprichter van Gearbox Entertainment. “Nu Borderlands 3 blijft groeien en in november wordt gelanceerd op de next-gen PlayStation- en Xbox-spelcomputers, is er nooit een beter moment geweest om in het Borderlands-universum te duiken.”

Borderlands 3 is volledig geoptimaliseerd zodat de game kan profiteren van de processing power van de next-gen consoles, waardoor het Borderlands-universum een nieuw niveau van grafische beeldkwaliteit krijgt. De PlayStation 5 en Xbox Series X geven Borderlands 3 weer in 60 frames per seconde in 4K-resolutie tijdens singleplayer en online co-op. Daarnaast ondersteunen alle next-gen consoles split-screen voor maximaal vier spelers tijdens local multiplayer. Bovendien zal verticaal split-screen tijdens local co-op voor twee spelers direct beschikbaar zijn op next-gen consoles en wordt deze functionaliteit ook toegevoegd aan de Xbox One- en PlayStation 4-versies via een gratis update op 10 en 12 november.

Bestaande eigenaren van Borderlands 3 op de current-gen platforms kunnen gemakkelijk overschakelen naar de next-gen versie binnen dezelfde consolefamilie. Als je Borderlands 3 op Xbox One bezit, kun je de Xbox Series X / S-versie spelen en als je de game op PlayStation 4 bezit, kun je de PlayStation 5-versie spelen. Je add-on content en saves kunnen worden overgezet naar de next-gen consoles binnen dezelfde consolefamilie, zodat je meteen weer verder kunt waar je was gebleven. Houd er rekening mee dat als je een fysieke versie van Borderlands 3 in je bezit hebt, je de Xbox Series X- of standaard PlayStation 5-consolemodellen met een schijfstation nodig hebt om van al deze functies te profiteren.

Borderlands 3 laat je door meerdere werelden knallen als één van de vier Vault Hunters – de ultieme treasure-seeking badasses, elk met uitgebreide skill trees, abilities en customization-opties. Speel solo of sluit je aan bij vrienden om het op te nemen tegen gestoorde vijanden en door ze te verslaan veel loot te scoren en je thuisplaneet te redden van de meest meedogenloze cultleiders in de melkweg. Vervolg je avonturen met een onvergetelijke verzameling aan campaign add-ons en extra aankomende DLC-pakketten.

We hebben nog veel meer opwindend nieuws om te delen tijdens een speciale aflevering van The Borderlands Show die op 29 oktober om 17:00 uur CET in première gaat op het Borderlands Twitch-kanaal. Bereid je tot die tijd voor op chaos als nooit tevoren met Borderlands 3 als lanceringstitel voor de Xbox Series X / S en PlayStation 5.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
1
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x