De oktober-update van Civilization VI verschijnt op 22 oktober

thumbnail
Vandaag heeft Firaxis een nieuwe video gedeeld waarin de komende veranderingen, aanpassingen en toevoegingen aan Civilization VI worden belicht die in de game-update van oktober naar het spel komen. De oktober-update gaat live op donderdag 22 oktober. Voorafgaand aan de release zal Firaxis een community-livestream houden op woensdag 21 oktober om 20:00 CEST.

Naast enkele wijzigingen in de balans bevat elke game-update een nieuwe functie, zoals een scenario, gamemodus of aanpassing. De update van deze maand bevat het Pirates-scenario, evenals verschillende balansaanpassingen en aanvullende wijzigingen op basis van feedback van spelers.

Het Pirates-scenario is een scenario voor 1-4 spelers waarin je naar schatten en glorie kunt zoeken op een volle zee. Spelers kiezen één van de vier facties: Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler of Hoarder, elk met unieke vaardigheden die hun speelstijl volledig zal veranderen. Naast andere facties zullen spelers ook te maken krijgen met Britse, Spaanse, Franse en Nederlandse marines die vastbesloten zijn ze naar Davy Jones ‘Locker te sturen. Het Pirates-scenario bevat daarnaast nieuwe en bijgewerkte illustraties die een tropisch gevoel aan de game toevoegen. Het scenario kan namelijk worden gespeeld op een unieke handgemaakte kaart of door een kaartscript te kiezen dat bij elke playthrough een andere lay-out biedt. Het Firaxis-team was diep geïnspireerd door Sid Meiers Pirates! en fans van deze klassieker zullen enthousiast zijn om te zien hoe swashbuckling is geïmplementeerd in Civilization VI.

Na feedback van spelers vinden enkele nieuwe aanpassingen hun weg naar Civilization VI. Dit omvat wijzigingen in de  Recruit Partisans-spionagemissies, het opschalen van de spelsnelheid naar functies die ze niet hadden en balansaanpassingen voor de eerste twee New Frontier Pass DLC-pakketten. Volledige details zijn beschikbaar in de patch notes die op 22 oktober naast de update verschijnen.

De game-update van oktober is één van de vele gratis updates die deel uitmaakt van de algemene content-roadmap voor Civilization VI, beschikbaar voor iedereen die de game bezit.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x