Bodycount studio sluit zijn deuren

thumbnail

De problemen omtrent de ontwikkeling van Bodycount en het uiteindelijke resultaat hebben invloed gehad op het team dat werkte aan de game. Codemasters heeft namelijk de studio die werkte aan de game gesloten. Dat liet het concern vandaag weten. Het concern wil zich meer gaan richten op studio’s die werken aan franchises als GRID, DiRT, F1 Online en werken aan de EGO-engine. Daarmee is het bedrijf in Guildford gesloten. Zij brachten onlangs Bodycount uit, welke vrij matig scoorde en ook geen verkoopsucces lijkt te zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  De demo van Bodycount liet iedergeval al zien dat het echt een middelmatige game is. Daar kom je tegenwoordig niet meer mee weg, met alle toppers die er uitgebracht worden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Tja, met zo’n game vind ik het niet gek.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Triest, maar eigenlijks ook van Codemasters voor en slacken van ingrijpen. Je hoort dit als moederbedrijf te doen, zeker als de studio al vele problemen kende. Hoewel ik hier totaal niet om treur en het wel verwacht had, is het toch sneu hoe het gegaan is met de medewerkers. Black zelf was een redelijke titel, dus hoop dat de mensen van deze studio verspreid nog ergens anders aan het werk kunnen. Probleem is dat ontwikkelstudio’s nogal breed verspreid zijn over onze aardbol.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box