PlayStation zet Stellar Blade release op de kaart bij Korean Streetfood restaurant

thumbnail

De langverwachte action-adventure game Stellar Blade verschijnt op vrijdag 26 april exclusief op PlayStation 5, ontwikkeld door het Koreaanse Shift Up. Om de herkomst van de game te eren, organiseert PlayStation een unieke samenwerking met het Korean Streetfood restaurant Hongdae in Amsterdam: van 25 tot en met 29 april is Hongdae volledig in de stijl van Stellar Blade aangekleed en kunnen alle bezoekers genieten van een speciaal Stellar Blade menu, met gerechten geïnspireerd op de wereld van de game.

Voor vijf dagen waan je jezelf in de wereld van Stellar Blade. Woensdag 24 april start de unieke PlayStation take-over van restaurant Hongdae op de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam met een exclusieve avond voor media en influencers. Vanaf donderdag 25 april tot en met maandag 29 april is iedereen welkom om zich te laten onderdompelen in de Stellar Blade-wereld. Voel je voor een avond lid van de Airborne Squad, waan je in Stellar Blade decor en geniet van een compleet menu geïnspireerd op de game. Als kers op de taart ontvangt iedereen na afloop een Limited Edition tote bag als aandenken aan de speciale gelegenheid (zolang de voorraad strekt).

De toekomst van de mensheid staat op het spel in Stellar Blade, een gloednieuw verhaal vol actie en avontuur op PlayStation 5: de aarde is verwoest door krachtige, kwaadaardige wezens. De mensheid is gedecimeerd en de overlevenden zijn gevlucht naar een kolonie in de ruimte.
EVE reist als lid van de 7e Airborne Squad van de kolonie naar de troosteloze overblijfselen van onze planeet. Ze heeft een duidelijke missie: de aarde heroveren van de Naytibas, de wezens die verantwoordelijk zijn voor de totale vernietiging ervan. Alleen zo kan de toekomst van de mensheid worden veiliggesteld. EVE gaat het gevecht aan met de Naytibas en verkent de overblijfselen van de menselijke beschaving in een poging het mysterieuze verleden te ontrafelen. Al snel komt ze erachter dat haar missie allesbehalve makkelijk zal zijn.

Stellar Blade verschijnt 26 april exclusief op PlayStation 5.
Restaurant Hongdae is te vinden aan de Lange Leidsedwarsstraat 57 in Amsterdam. Het Speciale Stellar Blade menu is te koop voor 25 euro.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  1 maand geleden

  Goede reclame,Wist anders niet dat deze restaurant te vinden was in Amsterdam.Bepaalde plekken hadden destijds ook speciale menu’s in teken van de film Jurassic Park Dominion.Zie het voor het eerst bij een game die niet van een grote franchise is.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx