De Logi PLAY DAYS zijn terug: Vier het tienjarig bestaan van de G502 met Logitech G op Walibi Play

thumbnail

Logitech G kondigt vandaag een nieuwe editie van de Logi PLAY DAYS aan. Tijdens dit terugkerende evenement, dat dit jaar plaatsvindt van 2 t/m 13 mei, staan gamers en streamers centraal. Om dit te vieren, stunt Logitech G in deze periode met speciale deals en winacties. Bovendien zijn de Logi PLAY DAYS dit jaar ook voor het eerst te vinden op Walibi Play, waar Logitech G een eigen zone verzorgt, namelijk de Logi Play Zone. Hier is zelfs een unieke G502 X Plus gaming muis te winnen, gemaakt van authentiek 24 karaat goud.

Ter viering van de Logi PLAY DAYS verzorgt Logitech dit jaar voor het eerst de Logi Play Zone op Walibi Play, hét gamefestival voor jong en oud. De Logi Play Zone is een nieuwe zone waar van alles te beleven valt voor het hele gezin. Op zaterdag 4 mei vinden hier de Logitech G Masterclasses plaats. Hierin gaat streamer GeorgeFaralley samen met een aantal bekende creators het gesprek aan over de wereld van content en alles wat hierbij komt kijken.

Bij de Logi Play Zone valt er natuurlijk nog veel meer te beleven. Bezoekers kunnen hier plaatsnemen in een echte Logitech G race setup, waarbij ze tevens kans maken op het winnen van een Logitech G racestuur. Daarnaast zijn er op de Logi Play Zone elke dag via diverse games meerdere Logitech G502 muizen te verdienen, de meest populaire gaming muis met 10 jaar aan innovatie. Ook zijn hier allerlei retro games te spelen op de Logitech G Cloud console en de aanwezige arcadekasten.

Tenslotte zijn er tijdens de Logi PLAY DAYS ook online diverse prijzen te winnen vanuit een prijzenpoule met een totale waarde van €100.000,-. Deze prijzen worden door verschillende streamers weggegeven op hun eigen kanalen, waaronder @DanucD, @Papfi, @MissRage, en @BenRowlands. Daarnaast strooit Logitech G tijdens de Logi PLAY DAYS ook met prijzen in een online giveaway, waarover binnenkort meer informatie op de sociale media kanalen gedeeld wordt.

Verder zijn er tijdens de Logi PLAY DAYS natuurlijk vooral veel speciale deals te vinden. Logitech G stunt met de prijzen van onder andere de volgende producten:

 • G502X, G502 X LIGHTSPEED & G502 X PLUS: De iconische game-muizen van Logitech G die bekend staan om hoge precisie en aanpasbare knoppen.
 • PRO X Superlight, PRO X LIGHTSPEED Headset, en het G PRO Keyboard. Ontworpen in samenwerking met professionele gamers.
 • Litra Beam: Een hoogwaardige LED-lamp voor professionele belichtingseffecten en cinematische kleurnauwkeurigheid.
 • G915: Een gaming-toetsenbord van de hoogste klasse die supersnelle draadloze technologie combineert met een verfijnd design.
 • G Cloud – Logitech G’s eigen handheld cloud-device waarmee spelers toegang kunnen krijgen tot talloze games.

Deze speciale deals zijn onder andere te vinden bij Coolblue, MediaMarkt, Bol, Amazon en Logitechg.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx