Blood Bowl 3 – Gesloten beta van 3 tot 13 juni

thumbnail

De gesloten beta van Blood Bowl 3, die werd aangekondigd tijdens het Warhammer Skulls-evenement, is live gegaan. Om dat te vieren onthullen NACON en Cyanide met veel plezier details over het derde speelbare team in de beta: de Elven Union. De Elven Union-teams vertrouwen op passes en de behendigheid van hun spelers om te bewijzen dat Blood Bowl een sport is die met gratie, finesse en elegantie kan worden gespeeld.

Bekijk hier de video van de Elven Union, het nieuwe speelbare team in de Blood Bowl 3-beta

De teams van de Elven Union bestaan uit High Elves, Wood Elves en Dark Elves en staan bekend om hun behendigheid en passes. Maar wees voorzichtig: zodra het om fysiek contact gaat, zijn de spelers van deze teams nogal kwetsbaar en blessuregevoelig.

Er zijn vier soorten spelers in de Elven Union-teams. De grootste kracht van de goedkope linemen en linewomen is hun behendigheid. Daarnaast gooien de throwers hun verre passes met chirurgische precisie. Deze throwers combineren uitstekend met de receivers, die de meest waanzinnige passes kunnen vangen. En tot slot zijn er nog de blitzers om aanvallen van tegenstander te blokkeren.

Wil jij ook eens kijken hoe ver je komt met de Elven Union in Blood Bowl 3? Dat kan, want de gesloten beta is nog te spelen tot 13 juni 2021! Meld je aan op de officiële site. Keys worden tijdens de beta van tijd tot tijd verzonden.

Klik hier om je te registreren voor de gesloten beta van Blood Bowl 3

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De voltooide versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.

Early access van Blood Bowl 3 begint in september 2021 op pc

De volledige release van de game is gepland voor februari 2022 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Steam en Nintendo Switch

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box