The Dark Pictures Anthology: House of Ashes verschijnt op 22 oktober

thumbnail

House of Ashes, de gloednieuwe game in The Dark Pictures Anthology, verschijnt op 22 oktober 2021 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Beleef momenten van spanning en terreur alleen in de modus voor één speler, met je vrienden via een online gedeeld verhaal voor twee spelers of met maximaal vijf spelers in de bankvriendelijke filmavondmodus.

Irak, 2003. In de schaduw van het Zagros-gebergte komt een militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het resulterende vuurgevecht veroorzaakt een aardbeving waarbij beide kanten in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze protagonisten gevangen in een angstaanjagende onderwereld, waarin ze moeten navigeren om te ontsnappen, zich niet bewust dat iets ouds en kwaads is ontwaakt in de schaduw en een nieuwe prooi heeft gevonden om op te jagen.

De overlevenden worden geconfronteerd met gruwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen terwijl ze proberen te ontsnappen aan de angstaanjagende dreiging die ze hebben ontwaakt. Zullen ze prioriteit geven aan hun eigen overleving, of hun angsten en persoonlijke rivaliteit opzij zetten om samen als één te vechten tegen deze monsters uit de onderwereld?

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes zal beschikbaar zijn in Standard– en Pazuzu-edities en zal ook worden opgenomen in de aankomende Triple Pack-bundel.

Bezoek de Bandai Namco Ent. – Official Store.

 • De Pazuzu-editie bevat het spel House of Ashes, de Pazuzu Edition box, een exclusieve onderwereld monster figurine (9x9x10cm), een metalen Eclipse-pin, exclusieve art print, stickers en toegang tot de pre-order bonus: Curator’s Cut.
 • Het Triple Pack is een bundel met Man of Medan-, Little Hope- en House of Ashes-games. Het bevat ook een steelbook met 4 discs, een stoffen landkaart van Dark Pictures, 3 pins van The Dark Pictures en toegang tot de pre-orderbonus: Curator’s Cut.
 • Pre-orderbonus: Day One-toegang tot The Curator’s Cut, waarmee je toegang hebt tot voorheen niet-beschikbare scènes met verschillende speelbare personages en resultaten.

The Dark Pictures Anthology is een serie van stand-alone, vertakkende filmische horrorgames, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elke game staat los van elkaar en bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast van personages.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  5 dagen geleden

  Ik hou alleen niet zo van horror games.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box