Betreed het Realm of Shadow in uitbreiding Elden Ring Shadow of the Erdtree

thumbnail

Raak de verdorde arm van de Empyrean aan, laat de boeien van de ‘Lands Between’ achter je en betreed het Realm of Shadow om Miquella en zijn volgelingen te vinden. Het is tijd voor een nieuwe reis vol nieuwe geheimen in ELDEN RING Shadow of the Erdtree, nu verkrijgbaar. De langverwachte ELDEN RING-uitbreiding van Bandai Namco Entertainment Inc. en FromSoftware Inc. voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de meervoudig “Game of the Year”-winnende titel en bestseller met 25 miljoen exemplaren. De uitbreiding is nu verkrijgbaar in meerdere versies, waaronder een collector’s edition en bundels met de basisgame voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree voegt een uitgebreide nieuwe ervaring toe aan ELDEN RING, de intrigerende wereld die is gecreëerd door FromSoftware, Inc. regisseur Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, auteur van de fantasy-serie “A Song of Ice and Fire”.

In ELDEN RING Shadow of the Erdtree stappen spelers in het ‘Realm of Shadow’ en beleven ze een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar. Ze beginnen aan een reis waarin ze het opnemen tegen bedreigende eindbazen en nieuwe spreuken, vaardigheden, wapens en pantsers ontdekken. In de voetsporen van Miquella moeten de ooit bezoedelde legioenen die tot Elden Lord zijn opgeklommen nu hun genade achter zich laten, terwijl ze een sinister nieuw hoofdstuk ingaan en de duistere kant van het ELDEN RING-verhaal ontrafelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  27 dagen geleden

  Gek genoeg deze game nog altijd niet gespeeld. Moet toch wel een topper zijn heb ik gehoord.

  boobkiss
  Gast
  boobkiss
  21 dagen geleden

  Een behoorlijk aantrekkelijk spel in het koninkrijk van de duisternis. Ik heb dit spel een keer gespeeld en was erg gefascineerd door de graphics en gameplay in het spel. doodle baseball


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx