Bethesda verontschuldigt zich tegenover PlayStation-fans voor Xbox-exclusiviteit games

thumbnail

Bethesda heeft zich verontschuldigd voor de aankondigingen die zijn gedaan van games die exclusief voor Xbox-platformen verschijnen en niet naar de PlayStation 4/5 komen. Het concern werd enige tijd terug overgenomen door Microsoft waardoor Microsoft bepaalt wat er gebeurt. Via de Pushsquare lezen we enkele reacties van prominente woordvoerders. Pete Hines voert de lijst aan:

Als je een grote fan bent van onze games, waaronder de nieuwe game Starfield, en deze zijn niet meer beschikbaar op je platform, dan snap ik dat je boos bent of wat dan ook. Ik snap het wel dat de fans frustraties hebben. Ik ben ook een PS5-speler en ik heb veel games gespeeld op de console. Maar als je Starfield wilt spelen, moet je echt een PC of Xbox hebben. Sorry, dat is het enige wat ik kan zeggen. Ik voel de frustraties van de mensen, maar ik kan er weinig aan doen helaas.

 

Ook Todd Howard, bekend van Fallout onder andere, reageert.

Je wilt nooit mensen uitsluiten toch? Maar uiteindelijk kun je je beter focussen en zeggen, dit is de game die we willen maken. Dit zijn de platformen waar we het voor gaan doen. Je kunt je echt focussen om er het beste product van te maken.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1724
  1 jaar geleden

  Erg Jammer,Altijd een playstation speler geweest en ben een groot fan van Elder Scrolls.Hoop dat er ooit een einde komt aan de exclusieve console games.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Het bedrijf moet zich diep en diep schamen. In ieder geval haal ik geen games meer van deze verraders.

  Laatst aangepast: 1 jaar geleden door Anoniem
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Reageer op  Anoniem

  Maar als playstation exclusives doet dan is er geen vuiltje aan de lucht. Hyprocrieten. Besef toch eens dat het gewoon om geld gaat en stop met wenen 😭

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Reageer op  Anoniem

  Hypocriete douchebag

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Reageer op  Anoniem

  playstation doet het al jaren en vinden jullie geen probleem. maar als xbox het doet is het een ramp. ik noem dit karma. destijds dat ps fanboys in ons gezicht smeerde van spiderman exclusive. nu weet je hoe het voelt

  patkick
  Lid
  736
  1 jaar geleden

  Exclusieve games zijn er altijd geweest. Ik zie eerlijk gezegd het probleem niet. Het is balen als je een bepaalde game niet kan spelen maar dit moet je meenemen in je aankoop van een console.


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx