Bethesda onthult eerste blik op Starfield, laat gameplay van Redfall zien en meer

thumbnail

De nieuwste updates van Bethesda waren te bekijken tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase vandaag. Je kunt samenvattingen van al de aankondigingen bekijken op Bethesda.net.

Starfield | Official Gameplay Reveal
In deze eerste gameplay onthulling voor Starfield, toonde Todd Howard meer details van het spel, waaronder de verkenning van planeten, het aanpassen en besturen van ruimtevaartschepen, het bouwen van buitenposten, geavanceerde RPG en personage creatie systemen, en nog veel meer.

Starfield is het eerste nieuwe universum in 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. In deze next-generation role-playing game die zich afspeelt tussen de sterren, creëer je elk gewenst personage en verken je met ongeëvenaarde vrijheid terwijl je begint aan een epische reis om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.
Het jaar is 2330. De mensheid heeft zich buiten ons zonnestelsel gewaagd, heeft nieuwe planeten gekoloniseerd en leeft als een ruimtevarend volk. Van een bescheiden begin als een ruimtemijnwerker, sluit je je aan bij Constellation – de laatste groep ruimteverkenners op zoek naar zeldzame artefacten in het heelal – en navigeer je door de uitgestrekte Settled Systems in Bethesda Game Studios’ grootste en meest ambitieuze game.

Redfall | Arkane Austin deelt de eerste officiële blik op Redfall Gameplay
Redfall, de nieuwste game van Arkane Austin, is een open-wereld, co-op FPS die zich afspeelt in het eilandstadje Redfall, Massachusetts dat is overspoeld door een legioen vampieren. De eerste officiële gameplay onthulling toonde de moment-tot-moment gameplay, met de creatieve game mechanics waar Arkane Austin bekend om staat.

Spelers ontdekken interessante manieren om de krachten en vaardigheden van hun teamgenoten te combineren om de vampierhorde te verslaan. Redfall bevat een diepgaand vaardigheidssysteem voor elk personage. Zo is er Devinder, de overdreven nieuwsgierige cryptozoologist, Layla, de telekinetische studente, Remi, de briljante en betrouwbare gevechtstechnicus, en Jacob, de geharde ex-militaire scherpschutter.

Bekende Redfall-locaties zoals Downtown en de promenades leiden naar buitenwereldse ruimtes die de werkelijkheid op angstaanjagende wijze veranderen. Ontdek het mysterie van de vampierbedreiging van Redfall via verhalen uit de omgeving en story-based actie.

Fallout 76 | Expeditions: The Pitt komt gratis in september 2022
Expeditions: The Pitt is de volgende grote content-update voor Fallout 76, die in september gratis beschikbaar is voor alle spelers. Reis voorbij de grenzen van Appalachia naar The Pitt – een grimmige industriële woestenij die is verlamd door conflicten en overspoeld met straling. Je helpt de Union, een jonge bende vrijheidsstrijders in een wanhopige poging om hun thuis terug te veroveren op een machtsgeile overvallersgroep die bekend staat als de Fanatics.

De nieuwe gameplaytrailer biedt een blik op spannende nieuwe content die in september naar Fallout 76: The Pitt deze september, waaronder een nieuwe locatie – Pittsburgh, herhaalbare steeds veranderende missies voor maximaal vier spelers, nieuwe verhalen en facties, nieuwe beloningen voor spelers, en nieuwe vijanden om te verslaan.

The Elder Scrolls Online | Bescherm de erfenis van de Bretons in The Elder Scrolls Online: High Isle | Nu beschikbaar op PC/MAC en Stadia, en op 21 juni voor Xbox en PlayStation Consoles

The Elder Scrolls Online: High Isle nieuwe gameplay trailer belicht het land van de Bretons en het gloednieuwe Elder Scrolls verhaal dat in de nieuwste Chapter voorkomt. The Elder Scrolls Online: High Isle lanceert op 21 juni voor consoles.

De meer dan 20 miljoen spelers van ESO krijgen toegang tot een nog nooit eerder vertoonde locatie in Tamriel, twee gloednieuwe companions, een nieuw kaartspel genaamd Tales of Tribute, en urenlang nieuw hoofdverhaal, uitdagende eindbazen en zijmissies om te verkennen. Spelers kunnen het nieuwe hoofdstuk kopen via de ESO Store, winkelier of platformwinkel van hun keuze. High Isle is nu verkrijgbaar voor PC/MAC en Stadia, en 21 juni 2022 voor Xbox– en PlayStation-consoles.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box