Bereid je voor op reusachtig raceplezier met Monster Jam Showdown

thumbnail

Milestone en Feld Motor Sports, Inc. hebben vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Monster Jam Showdown, een gloednieuwe videogame voor een reusachtige motorsport-ervaring. De trailer toont een aantal van de meest iconische Monster Jam-trucks in actie om spelers een indruk te geven van het spektakel dat ze vanaf 29 augustus 2024 kunnen beleven op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Een Vroegtijdige toegang-versie komt beschikbaar op 26 augustus 2024.

In Freestyle kunnen spelers alle spectaculaire tricks uitvoeren die Monster Jam tot zo’n uniek evenement maken. Specifieke tutorials helpen experts en beginners om de meest extreme stunts uit te voeren, waaronder wheelies, donuts en bicycles, zowel in stadions die zijn gebaseerd op echte locaties als omgevingen die zijn geïnspireerd door Amerikaanse natuurgebieden. Naast de officiële locaties en evenementen, valt er nog meer fun te beleven met de arcade-achtige off-road races. Dankzij de boost, vernietigbare objecten, gestoorde track-designs en extreem weer, kunnen spelers spectaculaire races beleven onder steeds weer uitdagende en onvoorspelbare omstandigheden.

In de Showdown Tour, een non-lineaire career-ervaring met tientallen evenementen, kunnen spelers acht verschillende game-modes verkennen in drie originele omgevingen die zijn gebaseerd op de natuur van Death Valley, Colorado en Alaska.

Competitief ingestelde fans kunnen hun racekwaliteiten op allerlei manieren bewijzen. Zo is er de splitscreen-stand voor spannende duels met familie en vrienden, terwijl diverse online-only evenementen voor uitputtende uitdagingen zorgen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx