Ontvang Dot’s Quaxly nu via Mystery Gift in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet

thumbnail

Dot’s Quaxly uit de “Pokémon Horizons: De Series” animatieserie kan nu door trainers worden ingewisseld en toegevoegd aan hun Pokémon Scarlet of Pokémon Violet team, met behulp van de Partner Ribbon. Zodra de Partner Ribbon aan Quaxly is toegewezen, krijgt het de titel “Dot’s Quaxly” wanneer het in een battle wordt gestuurd tijdens de game.

Dot werkt samen met haar partner Pokémon Quaxly in deel 2 van de “Pokémon Horizons: The Series” animatieserie. Samen met Liko en Roy reist Dot met de Rising Volt Tacklers op een spannende zoektocht naar nieuwe landen, het ontrafelen van oude mysteries en het ontmoeten van Pokémon die ze nog nooit eerder hebben gezien. Trainers kunnen “Pokémon Horizons: The Series” nu zien op op Netflix.

Trainers kunnen hun in-game gift claimen door de volgende stappen te volgen*:

 1. Start je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet
 2. Selecteer Poké Portal in het X-menu.
 3. Selecteer Mystery Gift, en selecteer vervolgens Ontvang met Code/Wachtwoord om verbinding te maken met het internet.
 4. Voer het wachtwoord D0T1STPARTNER
 5. De Pokémon wordt toegevoegd aan je spel. (Quaxly zal in je team of in je Pokémon Boxen verschijnen.)
 6. Zorg ervoor dat je je spel opslaat.

Dit wachtwoord verloopt op 1 december 2024 om 00:59 uur.

 • Je moet je Nintendo Switch-systeem verbinden met het internet om deze gift te claimen.
 • Om verbinding te maken met het internet, moet je gebruikersprofiel gekoppeld zijn aan een Nintendo-account. (Dit vereist geen betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap.)
 • Dit wachtwoord kan slechts één keer per opgeslagen gegevens worden gebruikt.
 • Het duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur speeltijd voordat je de Mystery Gift-functie kunt gebruiken, waar je het wachtwoord kunt invoeren.

Daag Sandy Shocks en Iron Thorns uit in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet!

Daag vanaf vrijdag 24 mei om 02:00 uur tot maandag 27 mei 2024 om 01:59 uur deze nieuwe Pokémon uit in 5-sterren Tera Raid Battles! Sandy Shocks verschijnt in Tera Raid Battles in de videogame Pokémon Scarlet en Iron Thorns verschijnt in Tera Raid Battles Pokémon Violet. Deze Pokémon zullen verschillende Tera Types hebben, dus bereid je goed voor voordat je ze uitdaagt!

 • Je kunt 5-sterren Tera Raid Battles vinden nadat je het hoofdverhaal van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebt voltooid. Als je het hoofdverhaal nog niet hebt voltooid, kun je nog steeds deelnemen aan deze Tera Raid Battles door mee te doen met andere Trainers in multiplayer.
 • Je kunt deelnemen aan Tera Raid Battles tegen Pokémon die niet in de versie van het spel voorkomen dat je speelt door mee te doen aan een Tera Raid Battle georganiseerd door een Trainer met de tegenovergestelde versie van het spel.
 • Een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkocht) is vereist om deel te nemen aan Tera Raid Battles met andere Trainers online. Voorwaarden zijn van toepassing. Meer informatie vind je op https://www.nintendo.com/switch-online.

Tera Raid Battle-events vinden alleen plaats in de Paldea-regio.

Bezoek de officiële Pokémon Scarlet en Pokémon Violet website voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx