Death Stranding 2 dialogen en motion-capturing zijn klaar

thumbnail

Death Stranding 2: On the Beach staat gepland voor 2025 maar de motion capturing en dialogen recordings zijn al klaar. Daarmee gaat het spel richting de laatste fase van ontwikkeling. Dat lezen we via de PS Lifestyle. Het ontwikkelteam is nu overgeschakeld naar het fine-tunen van de gameplay. Daarnaast maakt men het spel zo duidelijk mogelijk voor het publiek, maar tegelijkertijd ook zo leuk mogelijk, zodat de toegankelijkheid verhoogd wordt.

De eerste Death Stranding is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Kojima Productions en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment voor de PlayStation 4. Het spel werd uitgebracht in november 2019 en later ook beschikbaar gesteld voor Microsoft Windows in juli 2020 en voor PlayStation 5 in september 2021. Het spel is gecreëerd door Hideo Kojima, de beroemde bedenker van de Metal Gear-serie, en is zijn eerste project na zijn vertrek bij Konami in 2015.

Het verhaal van Death Stranding speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin bovennatuurlijke verschijnselen de aarde teisteren en de samenleving op de rand van instorting staat. Spelers nemen de rol aan van Sam Porter Bridges, gespeeld door Norman Reedus, die een koerier is belast met het verbinden van geïsoleerde nederzettingen en het leveren van essentiële voorraden. Het centrale thema van het spel draait om verbindingen en eenheid, waarbij spelers niet alleen fysiek maar ook emotioneel bruggen moeten bouwen tussen geïsoleerde gemeenschappen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx