Balan Wonderworld bereidt zich voor op opening op 26 maart

thumbnail

Tijdens het digitale SQUARE ENIX PRESENTS-evenement onthulde SQUARE ENIX vandaag de nieuwste trailer voor de komende 3D-platformer BALAN WONDERWORLD. De trailer bevat nieuwe beelden van het muzikale avontuur dat spelers vanaf 26 maart 2021 kunnen beleven.

Bekijk hier de A Hero or Two-trailer op YouTube: https://youtu.be/gkod2xr_m6I

De nieuwe trailer biedt spelers een blik op BALAN WONDERWORLD en toont hoe Leo en Emma, de sterren van de game, door het magische maar ook gevaarlijke land van Wonderworld trekken. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven.

De trailer toonde ook de coöperatieve multiplayer van BALAN WONDERWORLD. Deze laat twee spelers de game samenwerkend verkennen, waarbij ze creatief moeten denken om uitdagingen te overwinnen en op zoek kunnen gaan naar ideale combinaties van kostuums en vaardigheden om vijanden te verslaan en de wereld te redden. Bekijk een recent blog van de ontwikkelaars van BALAN WONDERWORLD waarin ze vertellen over de thema’s van de game en wat spelers ervan kunnen verwachten: https://square-enix-games.com/en_GB/news/balan-wonderworld-themes

BALAN WONDERWORLD heeft een classificatie van PEGI 7 en verschijnt op 26 maart 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. De game is hier beschikbaar voor pre-orders: https://balanwonderworld.square-enix-games.com/. Fysieke exemplaren worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box