Battlefield 3 is EA’s best-verkopende game ooit

thumbnail

EA heeft verklaard dat Battlefield 3 de best-verkopende game in de historie van Electronic Arts is. Volgens het concern is het spel in de eerste week van de lancering al meer dan 5 miljoen maal verkocht. Battlefield 3 is dan ook EA’s topper van dit jaar. De servers kampten de afgelopen dagen dan ook met heel wat stabiliteitsproblemen maar deze lijken inmiddels alweer aardig opgelost te zijn. Volgens EA is alles nu voor 98.9% gestabiliseerd. EA liet eerder al weten dat het al zo’n 10 miljoen units van Battlefield 3 wereldwijd heeft verscheept. Het is dan ook niet verrassend dat het spel domineert in de sales charts op dit moment.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Waar ik van baal is dat Origin schijnbaar werkt als een trojan horse en onwijs veel persoonlijke data overstuurt naar EA. De game is op de PC verder wel OK, maar dat is wel een zure bijsmaak. Ik had hem ook liever op Steam gehad.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Nieuwe engine mag sowiezo wel en iets totaal nieuws zou zeker niet verkeerd zijn. T.o.v. deel 1 is deel 3 denk ik niet veel anders, enkel wat andere maps natuurlijk maar verder weinig vernieuwingen. Een WWII game met high graphics zou het goed doen denk ik, is al weer een tijdje geleden dat we echt een mooie WWII game konden spelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Met dit bericht in het achterhoofd denk ik en hoop ik dat de critici nu ook anders gaan kijken naar COD. 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik speel COD al sinds het eerste uur, maar qua belevenis is er niet gek veel veranderd sinds MW I. Helaas voor COD, maar als ze dit jaar niet halen, dan moeten ze volgend jaar een nieuwe engine produceren en een nieuwe game en dat gaan ze dus ook niet redden dan.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  We zullen zien.


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx