Baten Kaitos I & II HD Remaster nu verkrijgbaar op pc

thumbnail

Videogame-uitgever en -ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.A.S. heeft vandaag BATEN KAITOS I & II HD REMASTER, de geremasterde versie van de klassieke Nintendo GameCube-franchise, uitgebracht voor pc via Steam.

Het spel is verkrijgbaar in een Month 1 Edition met concept art, karakterontwerpen en ontwikkelingsdocumenten. Deze versie is beschikbaar tot 17 juli 2024. Na die datum is de standaardversie van het spel beschikbaar. BATEN KAITOS I & II HD REMASTER brengt de twee beroemde games die zo’n 20 jaar geleden uitkwamen naar een nieuwe generatie spelers met verbeterde visuels en nieuwe gameplay-functies, terwijl het DNA van de originele games intact blijft.

De BATEN KAITOS-serie bevat het Magnus Battle System, een uniek kaartgebaseerd mechanisme waarbij kaarten van de stapel worden gedeeld om de aanvalskracht te bepalen op basis van de attributen en de combinatie van de beschikbare kaarten. In deze real-time gevechten moeten spelers snelle beslissingen nemen om de overwinning te claimen. In deze serie kruipen spelers in de huid van de Guardian Spirit, die de protagonist en zijn metgezellen door verschillende avonturen leidt.

BATEN KAITOS: ETERNAL WINGS AND THE LOST OCEAN vertelt het verhaal van Kalas, die op zoek is naar wraak voor de dood van zijn broer en grootvader en Xelha ontmoet terwijl ze beiden aan een reis beginnen om het Alfard Empire te verslaan.

BATEN KAITOS ORIGINS speelt zich 20 jaar voor de gebeurtenissen van het eerste spel af. Sagi, een spiriter die een band heeft met Guardian Spirits, maakt deel uit van de Dark Service, een elite-eenheid van het Alfard Empire. Hij gaat op reis om zijn naam te zuiveren nadat hij erin is geluisd en om de geheimen van het rijk te onthullen.

BATEN KAITOS I & II HD REMASTER is niet alleen verkrijgbaar op Steam, maar ook op Nintendo Switch.

Ga voor meer informatie over BATEN KAITOS I & II HD REMASTER en andere producten van Bandai Namco Entertainment naar: www.bandainamcoent.eu. Neem deel aan het gesprek op Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoEU.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2974
  1 maand geleden

  Deze trok me vroeger ook al aan voor zijn unieke turned based systeem waarbij je gebruik maakt van een deck kaarten.Heb nu eindelijk toegang tot deze spellen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx