Pak je koffers voor een vakantie met Perils in Paradise; de nieuwste uitbreiding van Hearthstone

thumbnail

HET IS TIJD VOOR DE TROPEN!  Pak je koffers en plan je reisroute, want op 23 juli is het tijd voor Perils in Paradise. The Marin, verscholen op de prachtige Spiral Isles, is het nieuwste vakantieoord van Azeroth en heeft alles: spannend entertainment, toeristische trekpleisters en zelfs een paar oude piratenvrienden van Marin. De voorverkoop is nu live voor Perils in Paradise, de tweede uitbreiding uit Year of the Pegasus, met 145 gloednieuwe kaarten, waaronder de legendarische kaart Marin de Manager, een nieuw Keyword: Tourist, plus verfrissende drankjes en spannende bestemmingen!

WELKOM IN HET PARADIJS

 • Nieuw Keyword: Tourist. De Marin is de populairste nieuwe toeristische attractie van Azeroth! Elke klasse krijgt een Legendarische Tourist-kaart waarmee ze op vakantie kunnen naar een andere klasse tijdens het deckbouwen. Stop je Tourist in je deck en de Perils in Paradise-kaarten van hun bestemmingsklasse worden meteen toegevoegd aan de deckbuilding-interface, zodat je ze net als de kaarten van je hoofdklasse in je deck kunt stoppen.
 • Drankjes en bestemmingen. De Marin heeft zes verschillende drankspreuken om uit te kiezen en elke spreuk kan tot drie keer worden uitgesproken om herhaaldelijk te kunnen nippen. Pak een lekker drankje en blijf koel terwijl je geniet van de zon in het paradijs. De Marin heeft ook zes toeristische attractieplaatsen op het eiland, die zelfs vroeg opengaan als je aan hun voorwaarde voldoet.
 • Marin de Manager Login-beloning. Die oude schurk Marin heeft zijn questingdagen achter zich gelaten en begint aan een nieuw avontuur: resortmanagement! Log nu in om deze gratis Legendarische minion te ontvangen.
 • Buddies zijn terug in Battlegrounds. Buddies keren terug naar de Battlegrounds en Duo’s! Elke held heeft een speciale Buddy die uniek voor hem is en synergetisch werkt met zijn Hero Power. Er zijn 12 gloednieuwe Buddies, 23 geüpdatete Buddies, nieuwe en terugkerende minions, wijzigingen in de minionpool en nog veel meer – bekijk onze speciale Battlegrounds previewblog voor alle details.

REISBUNDEL OPTIES
De Perils in Paradise Mega Bundle (€ 79,99) bevat 80 Perils in Paradise-kaartpakketten, 10 Golden Perils in Paradise-kaartpakketten, 1 willekeurige Perils in Paradise Signature Legendary-kaart, 1 willekeurige Perils in Paradise Golden Legendary-kaart en de Hakkar the Houndmaster Card Back en Hero Skin. De Perils in Paradise Bundle (€ 49,99) bevat 60 Perils in Paradise-kaartpakketten, 2 willekeurige Perils in Paradise Legendary-kaarten en de Hakkar Card Back.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx