Sims-concurrent Life By You is niet meer

thumbnail

Paradox Interactive heeft de game Life By You geannuleerd. De game moest een concurrent worden van The Sims van Electronic Arts. Echter zullen we er nooit achter komen of het spel een waardige concurrent zou zijn geweest. De verwachtingen zijn volgens Paradox Interactive niet waar gemaakt, waardoor men zelf besloten heeft om de stekker eruit te trekken.

Life by You was een aankomende levenssimulatiegame ontwikkeld door Paradox Tectonic, een studio van Paradox Interactive. Onder leiding van Rod Humble, bekend van zijn werk aan “The Sims” en “Second Life”, streefde de game naar een diepgaande en aanpasbare ervaring. Spelers krijgen de vrijheid om elk aspect van het leven van hun virtuele personages te beheren, van gedetailleerde personagecreatie tot het bouwen en aanpassen van huizen en gemeenschappen. De game beloodfe een open wereld waar spelers naadloos kunnen verkennen en interacties aangaan met andere personages en omgevingen, wat resulteert in een dynamische en meeslepende speelervaring.

Een van de opvallende kenmerken van “Life by You” is de mate van vrijheid en aanpassing die het biedt. Spelers kunnen niet alleen het uiterlijk en de persoonlijkheid van hun “humans” aanpassen, maar ook hun levensverhalen vormgeven door middel van keuzes en interacties. De open wereld en de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zorgen voor een unieke speelervaring waarbij elke beslissing invloed heeft op de verhaallijn en de wereld om de spelers heen. Met deze ambitieuze aanpak hoopte “Life by You” een frisse en innovatieve toevoeging te worden aan het genre van levenssimulatiegames.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx