ATLUS kondigt de Persona 3 Reload: Expansion Pass aan met de eerste contentrelease

thumbnail

Vandaag kondigde ATLUS de Persona 3 Reload: Expansion Pass aan voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 11 PC, Xbox Game Pass Ultimate, Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. De Expansion Pass bevat drie contentreleases, waaronder een grote DLC die zich na afloop afspeelt.

De content van de Expansion Pass wordt in de loop van 2024 uitgebracht, waarbij volgende week de eerste batch met content uitgebracht wordt:

 • Persona 5 Royal EX BGM-set en Persona 4 Golden EX BGM-set: 12 maart 2024
  • Ontgrendel en luister naar extra nummers uit Persona 5 Royal en Persona 4 Golden tijdens je verkenningstochten en gevechten in dungeons in Persona 3 Reload en Persona 3 Reload: Episode Aigis -The Answer-.
  • Persona 5 Royal EX BGM-set bevat Life Will Change, Beneath the Mask, Kichijoji 199X, Gentle Madman, I Believe, Keeper of Lust, Blooming Villain en Victory (te horen in het scherm Battle Results).
  • Persona 4 Golden EX BGM-set bevat Backside of the TV, Game, Junes Theme, Heaven, Long Way, Revelations: Mitsuo, The Almighty, Results (te horen in het scherm Battle Results).

Velvet-kostuum en BGM-set: mei 2024

 • Ontgrendel kostuums met een Velvet Room-thema en BGM om je dungeon-ervaring verder aan te passen in Persona 3 Reload en Persona 3 Reload: Episode Aigis -The Answer-.  Velvet BGM-s bevat Electronica In Velvet Room (“P4D” ver.), Battle Hymn of the Soul (t.komine REMIX “AT 1st” P3D-EDIT ver.), Battle Hymn of the Soul (Daisuke Asakura Remix), Battle Hymn of the Soul -USH ver.-, en Dance Hymn of the Soul (Disco In Velvet Room) (te horen in het scherm Battle Results).
 • Episode Aigis -The Answer-: september 2024
  • Duik nu in dit laatste hoofdstuk met geavanceerde graphics, gemoderniseerde gebruiksgemak-functies, vernieuwde animaties en UI, en een opnieuw gearrangeerde soundtrack.
  • “The Answer” werd 16 jaar geleden toegevoegd aan de hoofdgame met de release van Persona 3 FES. Het is een grote DLC die zich afspeelt na afloop en het verhaal van Persona 3 Reload verder uitbreidt.
  • Na de mysteries van de Dark Hour, de epische gevechten in Tartarus en alle onvergetelijke gebeurtenissen van Persona 3 Reload zitten de S.E.E.S.-leden gevangen in een eindeloze 31 maart. Reis door de Abyss of Time als Aigis, ga nieuwe uitdagingen aan en onthul de oorzaak van dit vreemde lot en de waarheid achter de gebeurtenissen van die dag…

Onlangs deelde ATLUS mee dat Persona 3 Reload de snelst verkopende game in de geschiedenis van ATLUS is. De game is wereldwijd een miljoen keer verkocht en scoort momenteel een metascore van 88 op Metacritic. Het team is dankbaar voor de steun die de game heeft gekregen en is er trots op dat ze nog meer content voor Persona 3 Reload kunnen ontwikkelen en uitbrengen.

De Expansion Pass zal voor abonnees van Xbox Game Pass Ultimate gratis zijn tot 31 januari 2025. De Expansion Pass kan vanaf vandaag ook in digitale winkels gekocht worden.

Over Persona 3 Reload
Stap in de schoenen van een uitwisselingsstudent die een onverwacht lot tegemoet gaat wanneer hij het uur betreedt dat ‘verborgen’ is tussen de ene dag en de andere. Maak een ongelooflijke kracht wakker en ga achter de mysteries van Tartarus aan, vecht voor je vrienden en laat voor altijd een stempel op hun herinneringen achter. Stort je in het Donkere uur en laat de krochten van je hart ontwaken!

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2749
  1 maand geleden

  Ben vooral erg benieuwd naar de verhaal pack.Wel jammer dat die juist als laatste uitgebracht wordt.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx