Speel nu de nieuwe, gratis demo van Princess Peach: Showtime

thumbnail

Verover het podium als prinses Peach en red het Sprankeltheater van de gemene Grape en de Zure Tros. Voor een voorproefje op het avontuur kun je nu de gratis demo van Princess Peach: Showtime! downloaden in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch.

In de gratis demo van dit singleplayer actiespel kunnen spelers alvast het podium betreden als Banketbakker-Peach en Zwaardvechter-Peach. Slinger, sla, ontwijk, pareer en snijd je als Zwaardvechter-Peach een weg door een actierijk level. Verander vervolgens in Banketbakker-Peach en bereid een reeks heerlijk zoete toetjes om te voorkomen dat het festival een zuur einde krijgt.

Elke transformatie van Peach geeft haar bijzondere vaardigheden die ze nodig heeft om de verschillende toneelstukken te redden. De nieuwe trailer, Een uitgebreide blik op Princess Peach: Showtime! (Nintendo Switch), toont de variatie die deze transformatie bieden en levert nieuwe informatie over de game – inclusief aanpassingsopties die extra flair geven aan de jurk van Peach en strik van Stella. De trailer gunt spelers ook een nieuwe blik op enkele avontuurlijke omgevingen.

Tegelijk met de release van Princess Peach: Showtime! op 22 maart verschijnt een paar pastelroze Nintendo Switch Joy-Con controllers bij verschillende retailers en in de My Nintendo Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx