Assassin’s Creed Mirage vanaf 6 juni verkrijgbaar op iOS

thumbnail

Vanaf 6 juni is Assassin’s Creed Mirage verkrijgbaar op iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad Air en iPad Pro met M1 chip of nieuwer. Assassin’s Creed Mirage is het nieuwste deel uit de bestsellerfranchise, welke op 5 oktober 2023 uitkwam op consoles en pc. Assassin’s Creed Mirage is de eerste console-game uit deze franchise die native speelbaar wordt op mobiele apparaten.

iOS-spelers beleven het complete avontuur van Assassin’s Creed Mirage onderweg, waarbij ze het Bagdad van de 9e eeuw verkennen als Basim, een jonge dief die verandert in een Meester Assassin. De iPhone- en iPad-versies van de game zijn ontwikkeld door Ubisoft Sofia en bieden dezelfde ervaring als de consoleversie. De besturing van de game is aangepast aan de touchscreens van de iPhone en iPad, wat zorgt voor een intuïtieve, comfortabele en boeiende game-ervaring. Cross-progressie en cross-save zijn ook beschikbaar via Ubisoft Connect, zodat spelers hun voortgang op alle beschikbare platforms overdragen.

Assassin’s Creed Mirage is vanaf 6 juni te downloaden en 90 minuten lang gratis te spelen in de App Store. De volledige versie ondersteunt Universal Purchase en wordt ontgrendeld met een enkele in-app aankoop, zodat spelers zowel op hun iPhone als iPad met de game aan de slag kunnen. Pre-orders voor de game zijn nu hier mogelijk.

Assassin’s Creed Mirage is vanaf 6 juni verkrijgbaar op geselecteerde iOS-apparaten, en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx