Ga de diepte in met “Beyond the Depth” in Park Beyond

thumbnail

Beyond the Depth is nu beschikbaar voor Park Beyond, het themapark management simulatiespel met een unieke twist. Deze nieuwe themawereld maakt deel uit van de Annual Pass en kan ook afzonderlijk worden gekocht.

Beyond the Depth is geïnspireerd op Griekse mythologie en watermonsters en voegt twee nieuwe maps toe om waanzinnige parken in te maken, nieuwe attracties, impossificaties, animators en meer dan 250 decoratie-items waarmee spelers een heel bijpassend gedeelte aan hun parken kunnen toevoegen.

Samen met deze release ontvangt Park Beyond een update met fixes, prestatieverbeteringen en gratis extra in-game content: twee nieuwe coaster modules (draaischijf en waterval) en een nieuw type tracks, de log flume. Deze banen zijn een herkenningspunt van pretparken over de hele wereld en zijn speciaal ontworpen voor de dringende spetterbehoeften van de bezoeker, waardoor ze een perfecte toevoeging zijn aan elk park!

Park Beyond is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Ga voor meer informatie over Park Beyond en andere titels van Bandai Namco Europe naar https://www.bandainamcoent.eu, of volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.  Neem deel aan het gesprek op X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx