Assassin’s Creed Mirage nu gratis speelbaar

thumbnail

Van 16 tot en met 30 april is Assassin’s Creed Mirage gratis te spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Windows pc via de Ubisoft Store.

Tijdens deze twee weken kunnen spelers de eerste twee uur van de game uitproberen. Als ze besluiten de game aan te schaffen tijdens deze periode, wordt hun voortgang meegenomen naar de volledige versie van de game. De Standard- en Deluxe Edition van de game zijn van 17 tot en met 24 april verkrijgbaar met 40% korting via de Ubisoft Store. Spelers die de game streamen tijdens deze proefperiode krijgen de mogelijkheid om het Basim Valhalla Zwaard aan hun kijkers aan te bieden. Dit unieke zwaard is het wapen dat Basim bij zich draagt in Engeland, waar we hem voor het eerst hebben ontmoet in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Mirage vertelt het meeslepende verhaal van Basim Ibn Is’haq, een straatdief die zich aansluit bij de Hidden Ones op een zoektocht naar antwoorden, dat zich afspeelt in de Gouden Eeuw van het negende-eeuwse Bagdad. Assassin’s Creed Mirage is een verhaalgedreven actie-avonturenervaring met een focus op parkour, stealth en gameplay-elementen die de kern van de franchise vertegenwoordigen.

Voor meer informatie over Assassin’s Creed, ga naar deze website.

Voor het laatste nieuws over Assassin’s Creed en andere Ubisoft games, ga naar news.ubisoft.com.

Assassin’s Creed Mirage is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Sinds februari 2024 is het tevens mogelijk om deel te nemen aan een wereldwijd affiliate programma voor de Ubisoft Store. Hierbij nemen partners door middel van verwijzingen deel aan de verkoop van de complete catalogus van de Ubisoft Store. Voor meer informatie of bij interesse in deelname, ga naar deze website.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  2 maanden geleden

  Ben benieuwd naar hoe deze het gedaan heeft op de markt.En of we kunnen verwachten dat ze meer gaan doen met het oude vertrouwde AC gameplay.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx