Apex Legends: Escape introduceert nieuwe eiland-map

thumbnail

Tijd voor een uitje in Apex Legends: Escape! EA en Respawn Entertainment hebben vandaag de eerste details onthuld over de nieuwste map van Apex Legends, die spelers meeneemt naar zanderige stranden, kristalhelder water en prachtige uitkijkpunten. Gevaar loert om elke hoek van de vierde en tevens grootste map van de Apex Games, en dat gevaar is niet alleen afkomstig van de nieuwste dodelijke Legend: Ash, een schim gemaakt van de vrouw die ooit Dr. Ashleigh Reid was.

Geniet van de eiland-vibes en de op de loer liggende wilde dieren in de gloednieuwe Apex Legends: Escape-trailer: https://youtu.be/1R559DWBYbU

Meer informatie over Apex Legends: Escape wordt de komende dagen bekendgemaakt, vóór de officiële release van de update op 2 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box