Collection of Saga Final Fantasy Legend nu verkrijgbaar op Steam

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt bekend dat COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND vanaf vandaag verkrijgbaar is voor pc via STEAM. Deze digitale verzameling bestaat uit de eerste drie titels van de fameuze SaGa-serie: THE FINAL FANTASY LEGEND, FINAL FANTASY LEGEND II en FINAL FANTASY LEGEND III. Deze bundel verscheen eerder al voor de Nintendo Switch en mobiele apparaten en laat zowel fans als nieuwkomers de spannendste avonturen beleven.

COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND vormt een geweldige introductie op de bijzondere serie van Akitoshi Kawazu, inclusief het allereerste deel in de SaGa-serie, THE FINAL FANTASY LEGEND, die oorspronkelijk in 1990 voor de Game Boy verscheen. RPG-fans kunnen genieten van een getrouwe reproductie van deze klassieke 8-bit-titels, die spelers nostalgische, unieke avonturen laten beleven in fantasievolle werelden vol monsters om te bestrijden, stadjes om te verkennen, kerkers om te voltooien en meer. Daarnaast zijn er nieuwe functies die de ervaring nog leuker maken, zoals sneller bewegende personages en een aanpasbare schermvergroting. Andere extraatjes zijn speciale muziek en illustraties om het 30 jarig jubileum mee te vieren, 8 verschillende in-game wallpapers, de keuze om met Japanse of Engelse tekst te spelen, en 4K-support voor de Steam-versie.

COLLECTION of SaGa FINAL FANTASY LEGEND heeft de leeftijdsclassificatie PEGI 7 en is nu verkrijgbaar voor pc via STEAM, Nintendo Switch en mobiele apparaten voor €14,99.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1285
  Griever(@griever)
  1 maand geleden

  Hopelijk maken ze ooit nog alle oude spellen beschikbaar voor de consoles.Zou ook graag deel 5 en 6 weer willen spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box