Alle PS5-games die (wellicht) bevestigd zijn van PlayStation Studios op een rij

thumbnail

De PSU heeft een interessante lijst samengesteld met daarin PlayStation 5 games die in ontwikkeling zijn bij PlayStation studios. Het gaat om games die bevestigd zijn, maar ook om titels die naar verwachting zullen gaan verschijnen en wellicht ook al in productie zijn.

Zo weten we dat bij Guerrilla Games in ieder geval Horizon Forbidden West in de maak is. Verder gaan er ook geruchten dat er een nieuwe SOCOM en Killzone in de maak zijn bij dezelfde studio. Insomniac zou naar verluid bezig zijn met Marvel’s Spider-Man 2 en wellicht ook een nieuwe Sunset Overdrive. Van Naughty Dog verwachten we dat The Last of Us Part 3 in productie is en dat een Remake van The Last of Us voor de PS5 zal verschijnen. Van Sucker Punch mogen we wellicht een nieuwe Ghost of Tsushima game verwachten en misschien dat zelfs de InFamous-franchise weer een reboot zal krijgen na lange tijd. SIE Sony Japan Studio zou wel eens aan een nieuwe Silent Hill of RaySpace game kunnen werken, al is daarover nog niets officieel bevestigd. Verder weten we natuurlijk zeker dat Gran Turismo 7, The Last of Us Part 2 Factions en God of War: Ragnarok zullen gaan komen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1718
  1 jaar geleden

  Spider-Man 2 gaat ook zeker vet worden met populaire schurken zoals Venom die er dan in zullen verschijnen.Ben daarnaast ook erg benieuwd naar het verhaal van de nieuwe God of War Ragnarok.

  JButter
  Lid
  416
  1 jaar geleden

  Zou interessant zijn als er inderdaad een Sunset Overdrive 2 komt en deze ditmaal exclusief is voor PlayStation.

  TommyNL
  Lid
  350
  1 jaar geleden

  Ben benieuwd wat Housemarque als volgende project gaat doen.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx