The Witcher 3 krijgt DLC gebaseerd op Netflix-serie

thumbnail

Eind dit jaar komt seizoen 2 van de Witcher Netflix-serie. Maar er komt ook een next-generation upgrade van de game The Witcher 3: Wild Hunt rond dezelfde periode. De upgraded versie zal ray tracing en snellere laadtijden krijgen en zal grafisch ook verbeterd zijn. Het is dus geen simpele port, want er zal ook extra downloadbare content toegevoegd worden. De DLC bevat items en content gebaseerd op de Netflix-serie. Details over de exacte inhoud zijn niet bekend gemaakt. De Netflix-serie lanceerde in 2019.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1623
  1 jaar geleden

  Ik hou van RPG’s maar The Witcher kon ik toch nooit helemaal in komen. Geen idee wat het is, maar ik start hem toch weer op als die next gen patch er is.

  Griever
  Lid
  1838
  1 jaar geleden

  Heb destijds de digitale versie gekocht voor de ps4.Hoop dat ik dan alleen de dlc hoef te kopen.Had al voorgenomen dat ik deze weer uit zou spelen voordat deel 4 er is.

  Yellow13NL
  Lid
  530
  1 jaar geleden
  Reageer op  Griever

  Je hoeft niets te kopen als je als een versie hebt, met name de digitale. De upgrade is vooralsnog gewoon gratis. Ik heb zowel de GOTY als de normale digitaal, dus ik zou hem twee keer moeten kunnen upgraden. Het is feitelijk gewoon een next gen enhanced upgrade. Denk echter wel dat het een losse upgrade word, die niet over de oude versies heengaat. Met de normale versie en de GOTY was het ook zo dat je het kon zien als twee losse games met DLC, want je kon in principe twee keer ruim 2.000 gamerscore of trophies halen. Verwacht… Lees verder »


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx