2K Play’s The Misadventures of P.B. Winterbottom bestormt later dit jaar de Windows PC Screens via Steam

thumbnail

2K Play kondigde vandaag aan dat de alom gewaardeerde game The Misadventures of P.B. Winterbottom beschikbaar zal zijn voor Windows PC via Steam Networks. De game speelt zich af in een wereld van bromsnorren, theaterorgels en taart-in-je-gezicht slapstick. De inventieve game wordt door 1Up.com gezien als “grote kanshebber om DLC Game van het jaar te worden” (score 100 uit 100). The Misadventures of P.B. Winterbottom presenteert de komische escapades van de stevige taartenjatter P.B. Winterbottom tijdens zijn maffe zoektocht naar waanzinnig lekkere taarten. Een euforische trip vol tijdreizen en kloonacties, met een verwoestende uitwerking op je frontale kwabben door de vele puzzels.

In eerste instantie is de game ontwikkeld door The Odd Gentlemen voor Xbox LIVE Arcade voor de Xbox 360 video game and entertainment system van Microsoft. DeWindows PC versie van The Misadventures of P.B. Winterbottom isnu ontwikkeld door 2K China en zal exclusief beschikbaar zijn op Steam. De game bevat verrukkelijk vernieuwende ingrediënten inclusief uitgebreide leaderboard opties, unlockable achievements, vijf extra echte breinbrekers en Steam Cloud, wat het voor gamers mogelijk maakt om overal verder te spelen via toegang tot hun gesavede versie op het Steam Network.

Fans worden laaiend enthousiast bij een eerste blik op “The Misadventures of P.B. Winterbottom, door decharme van de stomme-film stijl en de prikkelende humor. “Echter de game’s inner genius komt snel boven en daagt fans uit hun mentale capaciteiten flink te benutten om de complexe puzzels op te lossen,” aldus Christoph Hartman, president van 2K. “Ben jij slimmer dan The Misadventures of P.B. Winterbottom? Het is nu tijd om daar achter te komen.”

The Misadventures of P.B. Winterbottom heeft veel goede beoordelingen op zijn naam, bijvoorbeeld van Game Informer Magazine dat zegt dat de game op eenzame hoogte staat vergeleken met andere hoog aangeschreven downloadable titels. Dat komt grotendeels door de game’s “sluwe puzzels, grappige teksten en fantastische artwork.” Destructoid (95 uit 100) verklaart dat de game: “…helemaal okay is, over de hele linie genomen bijna perfect”. En GamePro (90 uit 100) schrijft dat in The Misadventures of P.B. Winterbottom “de creatieve uitdagingen spelen met je emoties. De game zorgt er behendig voor dat je jezelf het ene moment ontzettend geniaal voelt en het volgende moment een volslagen sukkel”.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx