Warner kondigt Legende van Ga’Hoole aan

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag Legende van Ga’Hoole – de game aan, die in september wordt uitgebracht op Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS, gelijktijdig met de release van Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole. De langverwachte 3D fantasy familie avonturenfilm van Warner Bros. Pictures in samenwerking met Village Roadshow Pictures staat gepland voor release op 24 september.

Het spel nodigt kinderen en fans van de film en de populaire boekenreeks Guardians of Ga’Hoole uit om zich aan te sluiten bij een bijzondere groep helden als ze de rol aannemen van Guardian, een gevleugelde strijder en beschermer van de uilenwereld, in een episch verhaal over goed en kwaad. In Legende van Ga’Hoole – de game kunnen spelers hun eigen uil aanpassen en besturen op een spannende reis door mythische landschappen.

“Legende van Ga’Hoole – de game biedt spelers een leuke, nieuwe gameplay ervaring, waarin ze de opwinding ervaren van het vliegen en vechten als uil, door gebruik te maken van de intuïtieve en vloeiende besturing,” aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Spelers kunnen niet alleen vliegen, maar ook racen, vechten en hun vaardigheden ontwikkelen in de uitgestrekte en prachtig vormgegeven landschappen in de game.”

Legende van Ga’Hoole – de game is gebaseerd op de film, geregisseerd door Zack Snyder, en de bestseller boekenreeks van auteur Kathryn Lasky. De game wordt ontwikkeld voor Wii, PlayStation 3 en Xbox 360 door Krome Studios en voor Nintendo DS door Tantalus Media.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx