Zorg voor dekking met de vaardigheden van Newcastle in Apex Legends: Saviors

thumbnail

Vanaf 10 mei maakt de nieuwe Legend Newcastle, beschermer van de zwakken en Champion van Harris Valley, zijn debuut in de Apex Games. Echter, weinigen kennen de man achter het masker. Als verdediger van zijn stad heeft Newcastle een unieke defensieve speelstijl ontwikkeld, maar zijn deelname aan de Apex Games ziet hij als de moeilijkste uitdaging ooit: hij moet de veiligheid van alle mensen in Harris Valley zien te waarborgen.

Bekijk hoe de vaardigheden van Newcastle het mogelijk maken om midden in de vuurlinie te springen

Newcastle is de 21e Legend die aan de Apex Games meedoet. Kom meer te weten over hoe deze Legend zijn Passive-, Tactical- en Ultimate-vaardigheden gebruikt om te laten zien dat de beste aanval een goede verdediging is:

 • Passive: Retrieve the Wounded – Met het Revive Shield aan zijn pols kan Newcastle zichzelf en een teamgenoot beschermen tegen vijandelijk vuur terwijl hij zijn teamgenoot revivet en naar een veilige plek sleept.
 • Tactical: Mobile Shield – Newcastle creëert een zwevend energieschild dat zich aanpast aan de continu veranderende omgeving van het slagveld, of je nu oprukt, dekking geeft aan terugtrekkende spelers of het schild draait om jezelf te verdedigen tegen een plotselinge flankaanval.
 • Ultimate: Castle Wall – Newcastle pakt zijn kenmerkende schild van achteren en stort zich in de actie om het schild tegen de grond te slaan en de bouw van een enorm fort te activeren.

Apex Legends: Saviors is vanaf 10 mei beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx