Zenless Zone Zero krijgt datum voor PC en PS5

thumbnail

MiHoYo heeft bekend gemaakt dat de free-to-play actie RPG Zenless Zone Zero voor de PC, PS5 en Mobiel uit komt op 4 juli aanstaande.

Zenless Zone Zero is een aankomende actie-RPG ontwikkeld door miHoYo, het Chinese bedrijf dat bekend is van populaire titels zoals Genshin Impact en Honkai Impact 3rd. De game werd voor het eerst aangekondigd in mei 2022 en heeft sindsdien veel aandacht gekregen vanwege zijn unieke stijl en gameplaymechanieken.

Zenless Zone Zero speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar mysterieuze rampen, bekend als “Hollows,” grote delen van de samenleving hebben vernietigd. De overlevenden leven in steden die worden beschermd tegen deze gevaren. Spelers nemen de rol aan van een “Proxy,” een speciale agent die door de Holes reist om verschillende missies uit te voeren en de waarheid achter deze rampen te ontdekken.

De gameplay van Zenless Zone Zero combineert snelle actie met roguelike elementen. Spelers kunnen verschillende karakters besturen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en wapens. Het gevechtssysteem is dynamisch en biedt spelers de mogelijkheid om combo’s uit te voeren en verschillende aanvallen te combineren om vijanden te verslaan. De roguelike elementen betekenen dat elke missie anders kan zijn, met willekeurig gegenereerde vijanden en beloningen.

De grafische stijl van Zenless Zone Zero is opvallend en onderscheidt zich door een combinatie van anime-esthetiek en cyberpunk-elementen. De omgevingen zijn gedetailleerd en kleurrijk, en de karakterontwerpen zijn stijlvol en uniek. Dit draagt bij aan een meeslepende spelervaring die zowel visueel als narratief aantrekkelijk is.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  21 dagen geleden

  Wist niet dat Genshin Impact van een chinees bedrijf afkomstig is.Heb deze ook even gespeeld door de enorme hype dat op het web ontstond voor de karakter Mona.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx