Yakuza: Like a Dragon verschijnt op dag 1 voor Xbox Series X

thumbnail

Tijdens het Inside Xbox-evenement is daarnet aangekondigd dat Yakuza: Like a Dragon, een explosief nieuw instappunt in de hooggeprezen Yakuza-serie, als lanceringstitel verschijnt voor de next-gen Xbox Series X. Yakuza: Like a Dragon komt tegelijkertijd ook beschikbaar voor Xbox One, Windows 10 PC, PlayStation 4 en Steam.

We maken ook met plezier bekend dat Yakuza: Like a Dragon meteen bij de release Xbox Series X Smart Delivery zal ondersteunen. Dit betekent dat spelers die de Xbox One-versie van Yakuza: Like a Dragon kopen in aanmerking komen voor een gratis upgrade naar de Xbox Series X-versie wanneer zowel de console als die versie beschikbaar zijn. Omdat ook cross-save-functionaliteit tussen Xbox One en Xbox Series X wordt ondersteund, hoeven spelers nooit meer helemaal opnieuw te beginnen, wanneer ze dan ook maar willen upgraden.

Het verhaal begint…

Yakuza: Like a Dragon is, in de kern, een underdog-verhaal over vechten waar je in gelooft, zelfs als je op de bodem zit. Onze nieuwe hoofdpersoon, Ichiban Kasuga, is een derderangs boef van een derderangs yakuza-familie. Om zijn mentor en vaderfiguur Masumi Arakawa te beschermen, bekent hij een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Nadat hij daarvoor 18 jaar in de gevangenis heeft gezeten, keert hij terug naar de maatschappij. En dan ontdekt hij dat de clan waar hij ooit deel van uitmaakte is vernietigd, en er in de straten jacht wordt gemaakt op de laatste paar resterende leden. Hij ontdekt ook dat zijn voormalige mentor hier misschien wel achter steekt. Gebukt onder een onvoorstelbaar gevoel van verraad, verlies en verwarring, gaat hij op zoek naar de waarheid. En dat is het moment waarop het verhaal van Yakuza: Like a Dragon begint.

Een waanzinnige RPG zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd

Naast de nieuwe cast en setting, introduceert Yakuza: Like a Dragon een nieuw, dynamisch RPG-vechtsysteem dat het genre naar een heel nieuwe locatie verplaatst – het hedendaagse Japan. Ichiban is een diehard-RPG-fan die zich tijdens gevechten voorstelt dat hij leeft in één van zijn favoriete games, omdat dit hem helpt gefocust te blijven. In Yakuza: Like a Dragon kunnen spelers in level stijgen binnen 19 verschillende ‘jobs’ die heel anders zijn dan wat je gebruikelijk in RPG’s tegenkomt, dus geen Warriors of Mages, maar Bodyguards en Musicians, met werkelijk unieke krachten en vaardigheden. Bereid je voor om in Ichibans schoenen te stappen en in stijl wat schedels te verbrijzelen!

Welkom in de Underworld Playground

Ondanks alle veranderingen, biedt Yakuza: Like a Dragon nog steeds de kenmerkende Yakuza-ervaring, die voor een groot deel wordt gevormd door de schijnbaar eindeloze voorraad hilarische minigames en subverhalen die door de stad ligt verspreid. Spelers kunnen tijdens hun avonturen in Yokohama volop genieten van meer dan 50 subverhalen en een verzameling nooit eerder vertoonde minigames, naast de terugkeer van populaire games als Karaoke en SEGA Arcades.

Yakuza: Like a Dragon biedt alles wat fans zo geweldig vinden aan de serie, verrijkt met diverse over-the-top-twists voor de volgende generatie. Doordat de game begint met een gloednieuwe cast van personages en speelt in de gloednieuwe en prachtig vormgegeven setting van Yokohama, kunnen alle spelers direct genieten van het drama, de actie, en de hilariteit waar Yakuza om bekendstaat.

Houd de komende maanden het nieuws in de gaten voor meer informatie over de release van Yakuza: Like a Dragon, inclusief meer details over gameplay, klasses, vaardigheden, rekruteerbare teamleden en andere dingen die spelers zullen tegenkomen tijdens hun reis door Yakuza: Like a Dragon!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x