WRC 9 bij lancering PlayStation 5 verkrijgbaar

thumbnail

NACON en KT Racing maken met plezier bekend dat WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship, bij de lancering van de PlayStation 5 op 19 november beschikbaar is voor deze next-gen-console om je te laten genieten van een verbluffende 4K 60FPS-ervaring!

Bekijk hier de announcement trailer:
https://youtu.be/Ga0N0-nuGvE 

Deze baanbrekende race-simulatie werd door zowel spelers als critici hoog geprezen sinds de release voor PlayStation4, Xbox One en pc op 3 september, en zal nu een nieuw hoofdstuk schrijven door de lancering van de volgende generatie consoles te vergezellen.

WRC 9 levert rallyfans alle officiële content van het kampioenschap. De PlayStation 5-versie biedt diverse verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om op 60FPS te racen voor een overweldigende race-ervaring. PlayStation 5-bezitters kunnen hun rijkunsten vertonen in nog spectaculairder ogende omgevingen en genieten van een ongekend gevoel van snelheid.

“Net als alle gamers, konden we niet wachten om met de volgende generatie consoles aan de slag te gaan. Nadat we er vele maanden aan gewerkt hebben, is het voor ons een eer om op de dag van de lancering aanwezig te zijn met één van onze vlaggenschiptitels,” aldus Benoit Clerc, head of publishing bij NACON. Dankzij de mogelijkheden van de nieuwe consoles konden we WRC 9 naar een nog hoger prestatieniveau tillen voor zeer soepele gameplay, waarmee de expertise van KT Racing in race-simulaties nog eens extra wordt onderstreept.

Wanneer WRC 9 voor de PlayStation 5 verschijnt, bevat deze ook de content van de update die in oktober voor de huidige generaties verscheen. Deze update leverde zes nieuwe stages voor Rally Finland, een extra WRC-coureur en een gloednieuwe Photo Mode.

Voor de PlayStation 5-versie heeft KT Racing gebruikgemaakt van de nieuwe haptische functies van de DualSense-controller om de feedback te ontwikkelen en verbeteren die wordt geleverd door de verschillende soorten ondergronden waarover wordt geracet tijdens het World Rally Championship. Dankzij de subtiele vibraties van de DualSense-controller kunnen spelers ongekend realistische race-sensaties beleven en het verschil tussen asfalt, grind en sneeuw daadwerkelijk voelen, net als de richtingen van stoten en botsingen. Daarnaast worden de innovatieve triggers van de controller ook gebruikt om meer feedback te leveren. Ze reageren op de staat van je voertuig en maken het bijvoorbeeld lastiger om te accelereren als je wagen beschadigd is.

Een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie van de game komt beschikbaar voor spelers die WRC 9 al bezitten voor de PlayStation 4.

Officiële website WRC 9

WRC 9 komt op 19 november beschikbaar voor de PlayStation 5 en op een latere datum voor de Xbox Series X/S en Nintendo Switch. De game is sinds 3 september 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc, dat laatste via de Epic Games Store.

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio KT Racing wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde Career-mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen om het ene na het andere hoogtepunt te beleven.

 • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
 • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
 • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
 • De gloednieuwe Clubs-mode, waarmee spelers hun eigen kampioenschappen kunnen creëren
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box