Werewolf: The Apocalypse – Earthblood vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

NACON en Cyanide maken met plezier bekend dat Werewolf: The Apocalypse – Earthblood  – een brute beat’em in de World of Darkness – nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Epic Game Store).

Bekijk de launch trailer van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

In de game ben jij Cahal, een weerwolf, of Garou, van de Fianna-stam, die wordt verbannen nadat hij de controle is verloren over zijn vernietigende woede. Jaren nadat hij zijn dierbaren voor het laatst heeft gezien, brengt het lot Cahal terug naar zijn voormalige stam, die in groot gevaar verkeert. Nu moet hij opnieuw strijden om zijn familie te vinden en Gaia, moeder aarde, te redden van Endron International. Deze multinationale oliemaatschappij wordt vanuit de schaduwen aangestuurd door het corrupte Wyrm en vernietigt meedogenloos de grondstoffen van de planeet, waarmee het bedrijf een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is een bloederige beat’em up waarin Cahal kan transformeren in drie verschillende vormen, met elk een eigen specialiteit en speelstijl.

 • Homid-vorm: Voor het stealthy uitschakelen van bewakers en het hacken van de vijandelijke verdediging.
 • Lupus-vorm: Ideaal voor verkennen en infiltratie.
 • Crinos-vorm: Laat je woede de vrije loop om de vijand te vernietigen.

Om Endron ten val te brengen, is het de kunst slim te wisselen tussen deze drie vormen.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste actie-RPG-bewerking van de gelijknamige horror-setting. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige weg naar verlossing te vinden. Hij zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Endron, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Werewolf : The Apocalypse – Earthblood is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Epic Game Store).

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x