Webshops stoppen met pre-orders PS5, Sony belooft meer units dan bij PS4

thumbnail

Terwijl webshops als Bol.com, Mediamarkt, Intertoys en BCC gestopt zijn met het aannemen van pre-orders voor de PlayStation 5, en de release inmiddels begin 2021 lijkt te worden voor veel gamers, is Sony gekomen met een statement over de levering van de console. Volgens Jim Ryan zal men deze generatie bij de launch meer units gaan leveren dan bij de PS4 het geval was. Via de PS Lifestyle lezen we dat Sony’s Jim Ryan dit zegt.

We hadden de prijs voor de PlayStation 5 al eerder dit jaar bepaald, dus dit is niets nieuws. We hebben inderdaad een chaos gemaakt van de pre-order gekte. We zouden dit eerder aankondigen maar uiteindelijk is dit niet het geval geweest. Echter, maak je niet al te veel zorgen als je nog geen pre-order hebt geplaatst. Er komen een stuk meer PS5-units beschikbaar dan destijds bij de PS4 het geval was in 2013.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Kont
Lid
334
1 maand geleden
Reageer op  Z@3 Redrum

Ja, zat zelf nog wel te twijfelen om er 2 te halen bij MediaMarkt maar toch maar 1 gedaan. Ze verkopen de ps5 nu op marktplaats voor €1000+

psychopaard
Gast
psychopaard
1 maand geleden
Reageer op  Z@3 Redrum

Bij zulke mensen hoop je gewoon dat ze kanker krijgen.

TommyNL
Lid
56
1 maand geleden
Reageer op  psychopaard

Je doet je naam wel eer aan vriend, ik ben het met je eens met datgene wat je eigenlijk probeert over te brengen. Maar je hebt zeker nog nooit iemand verloren aan die ziekte? Ik wel, mijn vader. En ik hou er niet zo van als er om een domme reden met dat woord gespeeld word.

Maar voor de rest heb je wel degelijk een punt. Maar binnen no time zijn die dingen volop te krijgen joh. Volgend jaar staat er echt wel 1 bij mij te pronken.


Naar boven
5
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x