Call of Duty: Black Ops Cold War Alpha vanaf dit weekend te spelen op PS4

thumbnail

Met amper twee maanden te gaan voor de release van Call of Duty: Black Ops Cold War, het vervolg op het originele Call of Duty: Black Ops, kunnen Playstation 4-bezitters komend weekend alvast de Alpha-versie van de game spelen.

De Alpha is vanaf nu voor PS4-spelers vanuit het hoofdmenu van Call Of Duty: Modern Warfare of Warzone te downloaden en vanaf vanavond 19.00 uur te spelen. Na het downloaden kunnen spelers de Alpha-optie selecteren om hun eerste operaties uit te voeren in diverse game-modes, verspreid over vier nieuwe maps.

MP-favorieten als Team Deathmatch, Kill Confirmed en Domination keren terug, terwijl spelers ook aan de slag kunnen in de nieuwe game-mode Combined Arms: Domination, een nieuwe 12v12-twist op Domination, inclusief voertuigen, op twee grotere maps.

De Alpha eindigt op 20 september om 19.00 uur (Nederlandse tijd), alle deelnemers ontvangen een exclusieve Calling Card voor deelname aan de actie.

De Alpha-release volgt op de onthulling van de multiplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War van vorige week. Voor wie deze onthulling heeft gemist, is de volledige uitzending te bekijken op het YouTube-kanaal van Call of Duty. Hieronder vind je de belangrijkste feiten.

De tien voornaamste feiten van de multiplayer-onthulling van Call of Duty: Black Ops Cold War:

 • Operators/Deniable Operations – kies uit een selectie van ervaren operators uit alle hoeken van de wereld, met elk hun eigen geheime verleden, en laat je in geheime operaties droppen.
 • VIP Escort – een gloednieuwe 6v6-mode die nieuwe teamwork-elementen introduceert. Bescherm of elimineer een willekeurig geselecteerde VIP voordat hij ontsnapt!
 • Combined Arms – een nieuw 12v12-game-variant die oorlog te voet en met voertuigen combineert tot één samenhangende ervaring.
 • Fireteam – een nieuwe MP-mode waarin tien teams het tegen elkaar opnemen op diverse grootschalige, unieke map-designs, inclusief diverse voertuigen om te besturen.
 • Create-A-Class – een slot-based systeem biedt spelers de vrijheid een primary, secondary, tactical, lethal, Field Upgrade, Wildcard, en volledige set Perks te kiezen in elke loadout.
 • Wildcards – yep, ze zijn terug.
 • Gunsmith – kies uit maximaal 54 attachments per wapen voor 8 attach-punten op elk primair wapen. Bij de selectie van een bepaalde Wildcard wijs je voor het eerst tot 8 attachments tegelijk aan een enkel primair wapen toe.
 • Field Upgrades – onderdeel van Create-a-Class, levert gadgets uit het Koude Oorlog-tijdperk en speciale wapens, zoals de SAM Turret, Jammer en Proximity Mine.
 • Scorestreaks – terug en volledig vernieuwd. Je score gaat niet langer verloren als je sneuvelt maar je verdient scorevermenigvuldigers door het behalen van meerdere kills zonder zelf dood te gaan.
 • Compatibiliteit met de volgende generatie, Cross-gen en Cross-play – spelers samenspelen met hun vrienden, ongeacht het platform dat ze kiezen, zij het de huidige generatie consoles, de volgende generatie consoles of pc.
 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Peter
  Gast
  Peter
  10 maanden geleden

  geeft bij mij aan dat je het binnekort kan spelen nasat ik hem opgestart


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box