We Love Katamari Reroll + Royal Reverie komt naar alle platformen

thumbnail

Bandai Namco Europe S.A.S. kondigde vandaag WE LOVE KATAMARI REROLL+ ROYAL REVERIE aan, een complete remaster die op 2 juni uitkomt op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc, met nieuwe toevoegingen om de boel draaiende te houden!

Spelers rollen terug in het Katamari-universum om tal van voorwerpen te verzamelen in een klaslokaal, een dierentuin, de wereld en de ruimte terwijl de kleine prins de taak heeft om de twinkeling in de hemel te herstellen. Ze kunnen zelf rollen of meedoen aan de offline multiplayer-modus om samen met een vriend de grootste Katamari te maken of elkaar uit te dagen.

Deze remaster voegt nieuwe functies toe waaronder vijf nieuwe uitdagingen die de spelers terugbrengen naar de kindertijd van de King of All Cosmos! Ze kunnen ook foto’s maken met de Selfie Camera en hun achtergrondmuziek afspeellijst aanpassen met hun favoriete We Love Katamari-nummers.

WE LOVE KATAMARI REROLL+ ROYAL REVERIE rolt op 2 juni 2023 uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Voor wie niet kan wachten om de wereld rond te rollen, is het eerder uitgebrachte Katamari Damacy REROLL van 20 tot 26 februari beschikbaar als Game Trial op Nintendo Switch. Spelers met een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap kunnen Katamari Damacy REROLL gratis downloaden uit de Nintendo eshop en er deze periode van genieten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx