Nieuw horror mystery-adventure Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo onthuld

thumbnail

Square Enix presenteert PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo, een nieuw, bovennatuurlijk mystery-adventure voor één speler, dat tot leven wordt gewekt in de stijl van een 2D visual novel. Deze game verschijnt op 9 maart 2023 voor Nintendo Switch en op 8 maart 2023 voor pc via Steam.

Bekijk hier de announcement trailer van PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo

PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo speelt tijdens de Showa Period (1926-89) in Tokio’s Sumida City, Honjo. Deze gelaagde verzameling huiveringwekkende spookverhalen draait om verschillende hoofdrolspelers die de “power of curses” bezitten. Spelers moeten vanuit de verschillende perspectieven van deze personages de mysteriën van Honjo onderzoeken. Overdag verkennen spelers de mysterieuze gebieden van de stad, waar ze puzzels kraken en nieuwe aanwijzingen vinden die hen helpen de mysteriën achter de zeven dodelijke vloeken te ontrafelen. Als de nacht valt, worden ze jager of prooi van andere vloekdragers. Tijdens deze bovennatuurlijke beproeving moeten spelers hun eigen krachten leren beheersen en tegelijk voorkomen dat ze het slachtoffer worden van de paranormale krachten waar anderen over beschikken.

Spelers reizen in de game door de griezelige steegjes van Honjo en kunnen in sommige gebieden genieten van ambient, panoramische uitzichten op Sumida City, die allemaal in werkelijke omgevingen zijn opgenomen met een 360-degree-camera en volledige medewerking van de Sumida City Tourism Division, het plaatselijke museum, de toeristenbond en de plaatselijke bevolking.

PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo verschijnt digitaal voor de Nintendo Switch op 9 maart 2023 en voor pc via Steam op 8 maart 2023. Spelers kunnen de game nu pre-orderen op Steam en vanaf 20 februari voor Nintendo Switch.

Bezoek het Square Enix Blog voor meer info over PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo en de werkelijke urban legends waar de game op gebaseerd is.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx