Warner Bros., TT Games en The LEGO Group releasen LEGO Friends

thumbnail

Ontdek het verrassende Heartlake City met LEGO Friends! Vandaag brengen Warner Bros. Interactive Entertainment, the LEGO Group en TT Games in samenwerking met Hellbent Games, LEGO Friends uit voor het Nintendo 3DS handheld systeem. Het is het eerste LEGO videogame avontuur dat ontwikkeld is voor jonge meiden en is gebaseerd op de populaire LEGO Friends bouwset collectie. De videogame biedt een geweldig avontuur dat spelers in staat stelt om hun persoonlijke stijl en creativiteit te uiten.

“We zijn verheugd dat we de fantasierijke en levendige wereld, waar de jonge meiden bij het spelen met de LEGO Friends bouwsets zoveel plezier aan beleven, tot leven hebben gebracht”, aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Meiden kunnen nu interactie beleven met hun favoriete LEGO Friends personages en met hen op avontuur gaan, terwijl ze hun persoonlijke stijl en creativiteit tijdens het spelen uiten”.

In LEGO Friends bezoeken spelers het prachtige Heartlake City in de rol van Olivia’s nichtje die samen met Olivia en haar andere LEGO Friends, zoals Mia, Stephanie, Emma en Andrea, de meest leuke avonturen beleven. In de game kunnen spelers verschillende activiteiten ondernemen zoals het redden van een gewond baby hertje, danspasjes instuderen of huisdieren trainen. Elk van deze activiteiten versterkt de vriendschap met elke LEGO Friend die de speler tegenkomt. Het uiteindelijke doel is om een hechte vriendschap te sluiten met elk van de LEGO Friends, terwijl spelers in de verrassende stad Heartlake op onderzoek uitgaan, alle geheimen ontrafelen en badges en beloningen verdienen.

Spelers kunnen door een interactieve plattegrond te gebruiken op ontdekkingstocht op verschillende op LEGO thema gebaseerde plekken, zoals in huis van Olivia, Heartlake High, Main Street, Clover Meadows en de haven van Heartlake. Spelers kunnen op onderzoek uitgaan en totale vrijheid ervaren door verschillende locaties te bezoeken zoals de Karate Dojo in Heartlake High, de repetitiestudie in Main Street, de manage in Clover Meadows of de dolfijnen Cruiser in de Marina. Op deze locaties kunnen spelers items verzamelen, minigames spelen, taken volbrengen, puzzels oplossen en objecten bouwen van LEGO stenen die te vinden zijn in de game. Meiden kunnen ook nieuwe huisdieren vrijspelen, elk met zijn eigen unieke vaardigheden, die hen helpt bij het oplossen van puzzels of het ontdekken van nieuwe gebieden. Heartlake City zit boordevol spannende activiteiten zoals het redden van een dolfijn en het aanleren van trucjes aan het dier, geheime piratenschatten ontdekken met behulp van een geheime plattegrond.

LEGO Friends biedt spelers de mogelijkheid om hun individuele stijl en persoonlijkheid te uiten door middel van verschillende aanpassingsopties. Spelers kunnen de outfit, haarstijl en accessoires van hun personage aanpassen. Bovendien kunnen ze een huisdier kiezen en de slaapkamer van hun personage ontwerpen en personaliseren.

LEGO Friends is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS voor Euro 39,99 en heeft een PEGI van 7 jaar.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box