Warner Bros. Games onthult de Gotham Knights-gameplaytrailer met Red Hood

thumbnail

Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor Gotham Knights, de aankomende actie-RPG in open wereld die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal.

De video bevat nieuwe gameplay en speciale tussenfilmpjes van Red Hood, ook bekend als Jason Todd. Red Hood, een intense nachtwaker met een kort lontje, is een goedgetrainde scherpschutter en keiharde man-tegen-man vechter die de maximale menselijke kracht heeft bereikt, waardoor hij uitstekend is in zowel mêleegevechten als gevechten op afstand. Na zijn gewelddadige dood en daaropvolgende verrijzenis in de Lazarus Pit verkreeg Red Hood magische krachten die hem helpen in de strijd en waarmee hij zich door de lucht kan verplaatsen om de stad te doorkruisen. Ondanks zijn ingewikkelde verleden heeft Red Hood zich verzoend met de Batman-familie en heeft hij dodelijke gevechtsmethoden afgezworen bij het beschermen van Gotham City in de nasleep van Batmans dood.

Bekijk en deel de Gotham Knights – Officiële Red Hood-gameplaytrailer op:

Gotham Knights verschijnt wereldwijd op 25 oktober 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Wie vooruitbestelt ontvangt bij lancering de 233 Kustom Batcycle-skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx